SALİH TOZLU ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYI OLDU

SALİH TOZLU ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYI OLDU
Av. Yiğit Salih Tozlu, 2024 yerel seçimlerinde CHP’den Ula Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıkladı. Tozlu, “Yerel seçim sürecini de hep birlikte zaferle sonuçlandıracağımıza inancım tamdır. Emanetimizi geri almak için göreve talibim” dedi.

Muğlaspor Yönetim Kurulu üyesi Av. Yiğit Salih Tozlu, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Ula Belediye Başkanlığı’na aday adayı duyurdu.

İlçe binasında açıklama yapan Tozlu, “Ula ve köylerine hizmet sunmak ve vaatlerimizi yerine getirmek için sizlerin güveni ve sonsuz desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Tozlu, açıklamasında şunları söyledi:

“İlçemizin geleceğini belirleyecek olan bu seçim sürecinde, ilçemizin daha güzel yarınları için bir aradayız. Bugün sadece bir aday adayı olarak değil aynı zamanda Ulalı bir vatandaş olarak da buradayım. Kiminizin evladı, kiminizin kardeşi, kiminizi arkadaşıyım. Doğduğumdan beri bu yöredebirçoğunuzla sosyal hayatta, iş hayatında, siyasi hayatta birçok paylaşımlarda bulundum. Beraber büyüdük, beraber yaşadık, birlikte güldük, birlikte eğlendik, birlikte üzüldük. Şimdi ise ait olduğum yere ve beni ben yapan değerlere minnetimi sunmak için görev alma zamanının geldiğini düşünüyorum ve bunu hepinize karşı büyük bir sorumluluk olarak görüyorum. Yıllardır birlikte yaşadığımız bu topraklarda sizlerin güveni ve destekleri ile daha temiz, daha yeşil, daha güvenli ve daha yaşanabilir bir Ula hayali ile yola çıkıyorum. Sizlerin talepleri ve beklentileri benim için en değerli rehberdir.”


“ULA TARİHİNİN ZENGİNLİĞİ VE DERİNLİĞİNİN BİLİNCİNDEYİM”
“Hizmet anlayışında ise parti bilinci çerçevesinde liyakatı ve emeği esas alan, şeffaf, katılımcı, demokratik bir yol izleyeceğimi, Atatürk ilkeleri ışığında, hukukun üstünlüğü, eşitlik ve objektiflikten asla ayrılmayacağımı, eğilmeden, bükülmeden ve dimdik biryol yürüyeceğime ve bu doğrultu da hizmet edeceğime sizler huzurunda söz veriyorum. Ula tarihinin zenginliği ve derinliğinin bilincindeyim. Bu bilinçle bireysellikten ziyadekolektif bir yönetim anlayışı uygulayacağımı, halkın katılımını azami düzeyde sağlayacağımı, Ulanın sosyo-kültürel yapısını daha da geliştirmek için var gücümle çalışacağımı, her zaman olduğu gibi spora ve sosyal etkinliklere önem vereceğimi, turizme vizyon katacağımı, tarımsal projeleri ön planda tutacağımı, sanayi ve ticaret alanında yeniliklere açık olacağımı ve bütün bu hizmetleri sunarken çevreciliği ve çevreyi koruma bilincini esas alacağımı taahhüt ediyorum. “

“BU YOLCULUK İLÇEMİZİN GELECEĞE DOĞRU ADIM ATTIĞI BİR BAŞLANGIÇTIR”

“İlçemizin geleceğini şekillendirecek olan bir aday adayı olarak, halkın beklediği hizmeti güven içerisinde dürüstlükle sunarak, bu görevi layıkıyla yerine getirmek için azimle çalışacağım. Ula ve köylerine hizmet sunmak ve vaatlerimizi yerine getirmek için sizleringüveni ve sonsuz desteğine ihtiyacımız var. Bugün başlayan bu yolculuk sadece bir seçim kampanyası değil, aynı zamanda ilçemizin daha iyi bir geleceğe doğru adım attığı bir başlangıçtır. Bu başlangıcı 30 Ağustos Zafer bayramında yaptık. Yerel seçim sürecini de hep birlikte zaferle sonuçlandıracağımıza inancım tamdır.Bu yolda beraber yürümek için, tüm partili yol arkadaşlarımın ve hemşerilerimiz desteğini istiyorum. Emanetimizi geri almak için göreve talibim. Birlikte başaracağız.”

(SERDAL KAYHAN)

Bu haber toplam 1346 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.