Serkan Yazıcı: “Değişimi sağlayacak olan Marmaris halkıdır!”

Serkan Yazıcı: “Değişimi sağlayacak olan Marmaris halkıdır!”
 MUHABİR
Turizmci ve İş insanı olan Serkan Yazıcı, 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Ak Parti Marmaris Belediye Başkanlığı için resmen aday gösterilmesinin ardından seçim çalışmalarına hız verdi. Yaptığı ziyaretlerde Marmarislilerin sorunlarını dinleyen Serkan Yazıcı, “Tam 5 yıl önce yola çıktığımız noktadan 1 adım bile ileriye gidilmedi. Halkımızın refahı için elimden geleni yapacağıma hiç şüpheniz olmasın. Bu refahın gerçekleşmesini ve değişimi sağlayacak olan Marmaris halkıdır!” dedi.

AK Parti Marmaris Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına hız veren Turizmci ve İş İnsanı Serkan Yazıcı; “Bana karşı duyulan güven ve teveccühten dolayı yeniden Marmaris İlçesi Belediye Başkan Adayı oldum. Herkesin sorunlarını dinleyerek, genç, yaşlı, kadın erkek, çocuk ayırt etmeden tek tek herkese dokunarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Bugünden itibaren önümüzdeki 50 gün boyunca Marmarislilere tek tek ulaşarak yapacaklarımızı ve projelerimizi anlatacağız. Amacım, taşıdığım sorumluluğun bilinciyle tüm Marmarislilerin bu ilçede huzur içinde yaşayacağı, doğayla barışık bir ortamı sağlamaktır.

Bu yolda başarıya yürümek ve hayallerimizi gerçekleştirmek en büyük dileğimdir, sözümdür. Tüm Marmarisliler, Serkan Yazıcı bir söz verdiği zaman o sözü tutacağını bilmektedirler. Adaylığımın ülkemize ve Marmaris’e hayırlı olmasını diliyorum.“ açıklamasında bulundu.

Bu haber toplam 177 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum