Seydikemer Anadolu Lisesinden Resim Sergisi

Seydikemer Anadolu Lisesinden Resim Sergisi
Seydikemer Anadolu lisesi öğrencileri tarafından resim sergisi düzenlendi. Seydikemer Anadolu lisesi öğrencilerinin kendi yaptıkları resimler önce Seydikemer...

Seydikemer Anadolu lisesi öğrencileri tarafından resim sergisi düzenlendi. Seydikemer Anadolu lisesi öğrencilerinin kendi yaptıkları resimler önce Seydikemer de daha sonra ise Fethiye de sergilendi.

Seydikemer Anadolu lisesi 9. ve 10. Sınıf öğrencilerinden oluşan 40 kişilik bir grup “Sanatsal etkinlikler ile okula uyum projesi” kapsamında 2016-2017 eğitim öğretim yılında resim faaliyetlerinde yer aldılar.  “Sanatsal etkinlikler ile okula uyum projesi” kapsamında kuru boya, pastel boya, minyatür yağlıboya, zentangle teknikleri çalışan öğrenciler, 80 civarında kağıt üzeri ile 20 tanede tual üzeri eser oluşturdu.Okulun kendi imkanlarıyla bu proje gerçekleştirilirken bu projeyle öğrencilerde sanatsal ve estetik bakış açısı geliştirilmesi amaçlandı. Eserler Seydikemer Kapalı spor salonunda sergilendikten sonra Fethiye’de ise Erasta AVM de sergi düzenlendi.

Bu haber toplam 1484 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.