Seydikemer İyi Parti 'De Hareketli Günler

Seydikemer İyi Parti 'De Hareketli Günler
Seydikemer İYİ Parti'de hareketli günler yaşanıyor. İYİ Parti Genel merkezinin açıklamış olduğu 31 Mart 2019 tarihli Mahalli idareler yerel seçimleri için başvurular resmi olarak başladı. 1-15 Aralık tarihleri arasında yapılacak...

Seydikemer İYİ Parti'de hareketli günler yaşanıyor. İYİ Parti Genel merkezinin açıklamış olduğu 31 Mart 2019 tarihli Mahalli idareler yerel seçimleri için başvurular resmi olarak başladı. 1-15 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan aday adaylığı başvuruları ile ilgili olarak Seydikemer İYİ Parti'ye katılımlar hızla artıyor.

Seydikemer İYİ Parti İlçe Başkanı Uğur Salih Eroğlu “Partimizin, ülke siyasetinde ne kadar büyük bir boşluğu doldurduğu halkımızın göstermiş olduğu teveccühü ile ortadadır. Kuruluş aşamasından başlayarak, her türlü engellemelere rağmen 24 Haziran 2018 seçimlerine girmiş ve seçim sonucunda T.B.M.M.'deki yerini almıştır. Henüz kuruluşu itibarıyla 1 yıllık geçmişi olmasına rağmen mecliste vermiş olduğu önergeler ile halkın sesi ve umudu olmuştur. Önümüzde Mahalli İdareler Yerel Seçimleri var. Seydikemer, Muğla ili içerisinde farklı yapısıyla dikkat çeken bir ilçemiz. Halkımız yeni kurulan bu ilçede iktidarın temsilcisi olan belediye başkanından yeterli hizmeti alamamaktan şikayetçi. Yolda yürürken vatandaşımız yolumu kesip “Başkan, hepsinden vazgeçtim de belediyenin binası 5 yılda niye yapılamadı” diye bizlere soruyor. Evet çok fazla serzeniş ve hayal kırıklıkları var mevcut belediye yönetiminden. Bu süreçte de ilçemize hizmet etmek isteyen, ben de taşın altına elimi sokmak istiyorum, ben de Seydikemer sevdalısıyım ve ilçeme hizmet yarışında ben de varım diyen hemşerilerimiz, partimiz bünyesine hızla dahil oluyor.

Bugün itibari ile partimize başvuruda bulunan 3 belediye başkan aday adayı ve 10 belediye meclis üyesi aday adayı oldu. Seçim yarışı hızlandıkça bu sayıların da artacağını biliyoruz. Diğer taraftan da CHP, SP, DP, BBP ilçe başkanları ile görüşmelerimiz sürüyor. Seydikemer için neler yapabiliriz nasıl daha faydalı olabiliriz noktasında istişarelerimiz oluyor.Bu konuda ülkemiz siyasetinde oluşabilecek seçim ittifakı hareketi ne olur bilinmez ancak bizler Seydikemer için ne yapabiliriz konusunda görüşüp tartışıyoruz. Bu arada partimize olan katılımlar ile ilgili de sizlere biraz bilgi vermek istiyorum. Bölgemizde çok sevilen bir ailenin evladı olan ve babası yıllarca Kemer'de okul müdürlüğü görevinde bulunmuş olan rahmetli Fikret hocamızın oğlu Mimar “Günay Solak” bey aramıza katıldı. Ve bölgemiz adına, ilçemiz adına üzerime düşen ne görev varsa yapmaya hazırım dedi. Günay Kardeşime bu vesileyle tekrar teşekkür etmek istiyorum, bizleri onurlandırdı. Diğer taraftan ilçemizde sevilen ve değer verilen, yeni kurulan bir “Meslek Kuruluşu Oda”sı olmasına rağmen bölgesine gerçekten hizmet için mücadele veren bir Oda başkanımızın da önümüzdeki günlerde aday adaylığını açıklayabileceğinin müjdesini verebilirim. Dediğim gibi Seydikemer İYİ Parti İlçe Teşkilatı olarak şahsım ve tüm yönetim kurulu üyelerim bu seçimi çok önemsiyoruz. Halkımızın beklentilerine cevap verebilmek adına en iyi kadro ile onların karşısına çıkabilmek adına gece gündüz titizlikle çalışıyor ve toplantılar yapıyoruz. 15 Aralık 2018 tarihine kadar İYİ Parti'ye gönül vermiş Seydikemer sevdalılarını ilçe teşkilatımıza bekliyo ruz.

Bu haber toplam 1429 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.