Seydikemer'de çıkan yangına ilişkin 1 kişi tutuklandı

Seydikemer'de çıkan yangına ilişkin 1 kişi tutuklandı
Muğla’nın Seydikemer ilçesinde 23 Temmuz’da meydana gelen makilik alan yangını ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında yangını İ.A. isimli şahsın sigara izmariti atarak çıkardığı tespit edildi. İ.A. isimli şahıs gerçekleştirilen operasyon ile yakalanarak cezaevine sevk edildi.

Seydikemer’in Kumluova Mahallesi Sarıtaş Mevkii makilik alanda 23 Temmuz 2023 günü saat 20.00 sıralarında meydana gelen makilik alan yangını ile ilgili Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma yürütüldü.

Faillerin tespiti ve yakalanması maksadıyla Muğla İl Jandarma Komutanlığınca oluşturulan özel ekip tarafından yapılan teknik ve fiziki inceleme ve araştırma sonucu, yangını İ.A. isimli şahsın sigara izmariti atmak suretiyle çıkardığı tespit edildi.

Şüpheli İ.A. isimli şahıs 24 Temmuz’da Seydikemer İlçesi Karaköy Mahallesinde bulunan ikametinde oluşturulan özel ekip tarafından gerçekleştirilen operasyon ile yakalanarak gözaltına alındı. İ.A. isimli şahıs tamamlanan işlemlerin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

(SERDAL KAYHAN)

Bu haber toplam 740 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.