Seydikemer’deki rekortmen üyelere plaketi verildi

Seydikemer’deki rekortmen üyelere plaketi verildi
 MUHABİR
Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) yönetimi, Seydikemer’de vergi ve ihracat rekortmenleri sıralamasında ilk 3’e giren başarılı üyelerini ziyarete ederek teşekkür plaketi verdi.

FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman Kaya ile aynı zamanda Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Ege İhracatçılar Birliği ve Vergi İdaresi kayıtlarına göre Seydikemer’de ihracat, kurumlar ve gelirler vergisi rekortmeni olan üyelerini ziyaret etti. İlk olarak Seydikemer’de en fazla kurumlar vergisi veren FTSO üyeleri içinde üçüncü sırada yer alan Akdenizli Akaryakıt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ziyaret eden FTSO heyeti firma sahibi ve Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli’ye teşekkür plaketini takdim etti. Meclis Başkanı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Önder Akdenizli’ye bölge ekonomisine yaptığı katkılar için teşekkür etti. Ziyarette bölge ekonomisi ve Seydikemer’in sorunları ele alındı.

Daha sonra sırasıyla Seydikemer gelir vergisi rekortmenleri Hamza Akay ve Kader Debik ile 2022 yılında Seydikemer’den yapılan ihracat sıralamasında 3. sırada yer alan Aren Doğal Tarım Ürünleri ve Hayvancılık Limited Şirketi sahibi Nevin Pehlivan’ı iş yerlerinde ziyaret eden FTSO heyeti, rekortmen üyeler için hazırlanan özel plaketi sundu.

"TOPRAKSIZ TARIM, VERİMLİLİĞİ ARTTIRIYOR"

Hamza Akay ve Nevin Pehlivan’ı tarım alanındaki yaptıkları teknolojik yatırımlarından dolayı tebrik eden FTSO heyeti, tarım sektöründe faaliyet gösteren her iki üyenin muz ve çilek seralarında incelemelerde bulunarak bilgi aldı. Başkan Osman Çıralı, Seydikemer’de son dönemde artan topraksız tarımla üreticilerin, gelişmiş tarım tekniklerini kullanarak yüksek verimlilikle üretim yaptığını kaydetti ve FTSO üyesi firmalara katkılarından dolayı teşekkür etti.

İHRACAT VE VERGİ REKORTMENLERİNE TEŞEKKÜR

FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman Kaya ve aynı zamanda Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Seydikemer ihracat rekortmenleri sıralamasında 1. Sırada yer alan Selina Balık İşleme Tesisi İthalat İhracat ve Ticaret Anonim Şirketi’nin ortağı Ayhan Alp ve Genel Müdürü Özden Çelik, 2. Sırada yer alan Necip Başar Başar Alabalık’ın sahibi Necip Başar, Seydikemer kurumlar vergisi rekortmenlerinden 1. Sırada yer alan Öz Türkmersan Mermercilik İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret İhracat firmasının sahibi Mehmet Türkmen ile 2. Sıradaki Selina Fish Su Ürünleri Ticaret Limited Şirketi’nin Müdürü Serkan Korkmaz’ı işyerlerinde ziyaret ederek, gerek yaptıkları yatırımlarla gerekse gerçekleştirdikleri ihracat ve ödedikleri vergilerle ülke ekonomisine yaptıkları katkı için teşekkür ederek ve başarılı FTSO üyeleri için özel hazırlanan plaketlerini takdim etti.

Bu haber toplam 189 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.