SU GRUBU BURÇLARI

SU GRUBU BURÇLARI
Bugün haftalık burç yorumlarından su grubu burçları sizlerle

Herkese merhabalar; bu haftaya 28 Ekim gecesi gerçekleşen Boğa burcundaki Kanlı Ay tutulmasının etkisiyle girdik, bu nedenle önceliğim sizlere bu tutulmanın etkilerini anlatmak oldu. Hem bu haftanın hem de önümüzdeki 3-6 aylık sürecin tutulmaya dair gündemleri, burç gruplarına göre yazının devamında sizlerle olacak ancak belirtmek isterim ki, herkesin doğum haritası tamamen kendisine özeldir haliyle her gökyüzü olayı kişiyi daha farklı şekillerde de etkileyebilmektedir. Keyifli okumalar diliyorum.

Tutulmaya ve genel gökyüzü etkilerine dair bilgi edinmek veya bireysel danışmanlıkla ilgili bilgi almak isterseniz Instagram’da @hzdanismanlik sayfamıza bekleriz. Merve Yıldırım

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeçler; Yaşanan ay tutulmasıyla birlikte hayatı hareketlenecek burçların içindesiniz; toplu organizasyonlar, kalabalık ortamlar, yeni çevrelere dahil olmak gibi gündemleriniz olacaktır. Buna ek olarak hobileriniz, keyif aldığınız etkinliklere yönelmek de tutulmanın sizdeki etkileri arasında. Gireceğiniz kalabalıklarda aşkı bulabileceğiniz yönünde bir göz de kırpıyor gökyüzü size.

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrepler; Karşıt burcunuzda gerçekleşen tutulmayla beraber ikili ilişkileriniz, ilişkilere bakışınız, varsa evliliğiniz gündeminizde olabilir. Hem kendinizde hem ilişkilerinizde denge değişimleri; eril dişil enerjilerde dengeyi kurma çalışmalarınız olabilir. Ortaklı çalışıyorsanız ortağınızla aranızdaki dengeyi de gözden geçirebilirsiniz. Kendi alma-verme dengenizi sorgulamak isteyeceksiniz.

Sevgili Balık ve Yükselen Balıklar; Boğa burcundaki tutulmadan keyifli etkiler aldığınız söylemek istiyorum öncelikle. Bu dönemde gündemlerinizde kısa seyahatler olabilir. Arkadaş çevrenizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz; varsa kardeşlerinizle de bolca iletişim içinde olabilirsiniz. Genel anlamda iletişim trafiğinizi arttıran bir tutulma yaşıyorsunuz; telefonunuz susmayabilir. Sosyalleşeceksiniz.

DEVAMI İÇİN TAKİPTE KALIN..

Bu haber toplam 340 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.