Tarkan Akbelen için direnenlere destek verdi

Tarkan Akbelen için direnenlere destek verdi
Muğla’nın Milas ilçesi İkizköy Mahallesinde bulunan Akbelen Ormanını kömür maden sahasının genişletilmesi çalışmalarına karşı korumak için vatandaşların iki yıldır sürdürdükleri doğa nöbeti alanına dün sabaha karşı saat 05.30’da çok sayıda jandarma ekibi ve TOMA’lar sevk edildi. Akbelen’de direnen vatandaşlara destek mesajı yayımlayan Tarkan, “Doyun artık. Doğayı rahat bırakın artık” dedi.

Milas’ın İkizköy Mahallesinde bulunan Akbelen Ormanı’nda kömür maden sahasını genişletmek için ağaç kesimine karşı bölge halkının mücadelesi sürüyor.

Akbelen Ormanını korumak için başlatılan nöbetin 2’nci yılında sabaha karşı 05.30’da bölgeye çok sayıda Jandarma ekibi ve TOMA sevk edildi.

Sanatçı Tarkan, Akbelen’de direnen vatandaşlara destek mesajı yayımladı. Tarkan yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“İklim krizi her gün daha şiddetlenirken, bize kırmızı alarmlar verirken, dünya her gün daha yaşanmaz bir yere dönüşürken rant için ormanlar kesilmeye devam ediliyor. Aklım almıyor. Ne için? Para için.

Doyun artık. Doğayı rahat bırakın artık. Doğasına sahip çıkmaya çalışan bu güzel insanları da üzmeyin, mağdur etmeyin, duyun artık.”

(GÜZİDE KASIM)

Bu haber toplam 725 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.