Tavas: Vefa borcumu ödemeye geldim

Tavas: Vefa borcumu ödemeye geldim
MUSTAFA İNCİ İYİ Parti Ula Belediye Başkan adayı Bekir Tavas “ ula’ya vefa borcumu ödemek için aday oldum. Kaybedecek zamanımız yok. Örnek alınan, örnek olan bir Ula istiyoruz, örnek alan değil” dedi.31 Mart yerel seçimlerinde...

MUSTAFA İNCİ İYİ Parti Ula Belediye Başkan adayı Bekir Tavas “ ula’ya vefa borcumu ödemek için aday oldum. Kaybedecek zamanımız yok. Örnek alınan, örnek olan bir Ula istiyoruz, örnek alan değil” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde Ula’dan İYİ Parti Belediye Başkan adayı olan Bekir Tavas Ula için projelerini açıkladı. Bekir Tavas “ Doğduğum topraklara vefa borcum var. Bu vefa borcumu bilgimi, tecrübemi, kabiliyetimi, doğduğum topraklar olan Ula’ya, Muğla’ya hizmet etme noktasındadır. Ula’ya ve Muğla’ya, cesur, iyi, dürüst, ilkeli siyaset yapan kardeşlerimle hiçbir parti ayrımı yapmadan onlarla kucaklaşmaya çalıştım. İlçemizde bu dönüşümü yapmak zorundaydım. Bu nedenle, Ula İyi Parti Belediye Başkanlığına aday oldum. Bu bir başlangıç yeni bir başlangıçdedim. Genel başkanımız, aday tanıtımında şunları söyledi:"Hepiniz Osman beysiniz, hepiniz Alparslan’sınız hepiniz Kuvayi Milliye ruhuyla Mustafa Kemal’lersiniz.

Biz bu ilkeler doğrultusunda kendi düşüncelerimizi demokrat Atatürkçü, muhafazakar, mukaddesatçı, inançlara saygılı bir kimliğimle burada yeni bir yönetimi başlatmak ve gönülleri fethetmek istiyorum. Kaybedecek zamanımız yok. Örnek alınan, örnek olan bir Ula istiyoruz, örnek alan değil” dedi.

Bekir Tavas “Yeni yönetim anlayışına geçeceğiz. Mahalle sakinlerinin istemediği bir soruna kesinlikle imza atmayacağız. Ula’nın 30 mahallesinde ortak aklı kullanarak, ortak zekayla tasarruf yaparak, belediyenin parasını müsrif etmeden, doğru yatırımlar yapacağız. Marka kent Ula’yı inşallah ortaya çıkaracağız. Belediye Başkanı seçilirsem asla lüks ve şatafat içinde olmayacağım, lüks makam aracı kullanmayacağım. Kendim yada yakınlarım için zenginleşecek isimleri yolsuzlukla anmayacak kişileri yanımda bulundurmayacağım.Gece ve gündüz demeden, çalmadık kapı bırakmayacağıma, alnımdaki terle şakaklarımdaki gözyaşı birleşince kadar sizlerle beraber bu mücadeleyi vereceğim ve inşallah hep beraber 1 nisan sabahı seçimi kazanan biz olacağız, Ula olacak, çocuklarımız olacak, torunlarımız olacak bundan emin olun. Çünkü biz ekip olarak sizleri gördükten sonra biz Ula’da bunu başarabilecek güç ve kuvvetteyiz"dedi.

Bu haber toplam 2184 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.