TOPRAK GRUBU BURÇLARI

TOPRAK GRUBU BURÇLARI
Bugün haftalık burç yorumlarından toprak grubu burçları sizlerle

Herkese merhabalar; bu haftaya 28 Ekim gecesi gerçekleşen Boğa burcundaki Kanlı Ay tutulmasının etkisiyle girdik, bu nedenle önceliğim sizlere bu tutulmanın etkilerini anlatmak oldu. Hem bu haftanın hem de önümüzdeki 3-6 aylık sürecin tutulmaya dair gündemleri, burç gruplarına göre yazının devamında sizlerle olacak ancak belirtmek isterim ki, herkesin doğum haritası tamamen kendisine özeldir haliyle her gökyüzü olayı kişiyi daha farklı şekillerde de etkileyebilmektedir. Keyifli okumalar diliyorum.

Tutulmaya ve genel gökyüzü etkilerine dair bilgi edinmek veya bireysel danışmanlıkla ilgili bilgi almak isterseniz Instagram’da @hzdanismanlik sayfamıza bekleriz. Merve Yıldırım

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğalar; Burcunuzda yaşanacak olan Ay Tutulması yakın süreçte ana gündeminizin kendiniz olabileceğini haber veriyor. Özellikle dış görünüşünüzle ilgili değişimlere gitmek isteyebilirsiniz. Bununla birlikte sizin için ben olmak ve biz olmak arasındaki dengeye işaret eden gökyüzü; ilişkilerinizin veya ilişkilere bakış açınızın değişebileceğini de söylüyor sizlere.

Sevgili Başak ve Yükselen Başaklar; Yaşanan tutulmanın sizlere seyahat gündemleri getirmesi ihtimalinin yanında iletişim trafiğinizin oldukça yoğunlaşması da beklenebilir. Eğitim alma veya vermeye dair gündemleriniz olabilir; seminer, konferans gibi etkinliklere katılabilirsiniz. Yabancı dil öğrenmek, sertifika programlarına katılmak, akademik faaliyetler için uygun zamanlardasınız.

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlaklar; Tutulmayla birlikte hayatınızda daha eğlenceli zamanlar isteyebilirsiniz; hobilerinize yönelmek veya yeni hobiler edinmek, spora başlamak gibi gündemleriniz olabilir. Bununla birlikte varsa çocuklarınız da gündeminizi oldukça meşgul edebilir veya çocuklarla ilgili etkinlik veya projeler içinde olabilirsiniz. Gezegenler sizler için flört enerjisine de işaret ediyor.

DEVAMI İÇİN TAKİPTE KALIN..

Bu haber toplam 492 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.