Turistten Teröre Tepki

Turistten Teröre Tepki
Muğla’da Turist Sayısı ArttıTürkiye’de son dönemlerde yaşanan terör saldırıları Muğla ve ülke turizmini olumsuz yönde etkiledi. Bir çok Avrupa...

Muğla’da Turist Sayısı Arttı

Türkiye’de son dönemlerde yaşanan terör saldırıları Muğla ve ülke turizmini olumsuz yönde etkiledi. Bir çok Avrupa ülkesi Türkiye üzerinde kara propaganda yaparak vatandaşlarına Türkiye’ye tatile gitmeyin çağrısında bulunuyor. Bazı Avrupa ülkelerinin tatil için Türkiye’ye gitmeyen uyarısına inat Avrupa’dan Muğla bölgesine gelen yabancı turist sayısı her geçen gün artıyor. 2015 yılının ilk dört aylık döneminde Muğla bölgesine 92 bin 227 turist gelirken 2016 yılının ilk dört aylık döneminde Muğla bölgesine 104 bin 370 turist geldi.

İngilizler Birinci Sırada

Muğla bölgesine yılın dört aylık döneminde gelen 104 bin 370 turisttin 41 bin 648’ini İngilizler oluşturuyor. 14 bin 520 kişiyle Almanlar ikinci sırada yer alırken, 12 bin 166 kişiyle Hollandalı turistler üçüncü sırada yer aldı. Hollandalı turistleri 3 bin 481 kişiyle Danimarkalı turistler takip etti.

Alman Turistten Teröre Tepki

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir Alman turisttin giydiği tişört günün olayı oldu. giydiği tişörttün arkasına  ‘Fuck Terrorist’ yazdırarak terör olaylarına tepki gösterdi. Alman turisttin giydiği tişörttün fotoğrafı ise sosyal medyada hızla yayıldı.

Mustafa İnci

Bu haber toplam 1769 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.