ULA A. ADAYI MECİT ÖZKAN MUĞLA MEDYA GRUBUNU ZİYARET ETTİ

ULA A. ADAYI MECİT ÖZKAN MUĞLA MEDYA GRUBUNU ZİYARET ETTİ
 MUHABİR
Muğla'da sosyal sorumluluk projeleri ve eğitime verdiği destek ile tanınan Ula Belediye Başkan A. Adayı Mecit Özkan Muğla Medya Grubunu ziyaret etti.

Bugüne kadar Muğla’da eğitime ve sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemli desteklerle öne çıkan ve önümüzdeki yerel seçimler için Ula ilçesinden Belediye Başkan A. Adayı olan Mecit Özkan, Muğla Medya Grubunu ziyaret etti.

Muğla'nın Menteşe, Ula ve Yatağan ilçelerinde ihtiyacı olan köy okullarının tadilatlarını gerçekleştiren, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için birçok projeyi hayata geçiren Özkan, bünyesinde 3 yerel gazete ve TV’yi bulunduran Muğla Medya Grubunu tarafsız haberciliği nedeniyle kutladı. Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ile görüş alışverişinde bulunan Özkan, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ula Belediye Başkan A. Adayı Mecit Özkan’a seçim çalışmalarında başarılar dileyen Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, “İş hayatında çok başarılı olan Mecit Özkan’ın aday gösterilip seçilmesi halinde aynı başarıyı Ula Belediye Başkanlığında da göstereceğine inancım tam” diye konuştu.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.