Ula Belediyesi Başkan Aday Adayı Av. Tozlu’dan çevre yolu açıklaması

Ula Belediyesi Başkan Aday Adayı Av. Tozlu’dan çevre yolu açıklaması
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ula Belediyesi Başkan Aday Adayı Av. Yiğit Salih Tozlu, “Akyaka imar planında olmayan yolların açılması için kesilen ağaçların ve buna kayıtsız kalan idareciler hakkında yürütülen hukuki sürecin takipçisi olacağız” dedi.

Muğla'nın Ula ilçesi sakin kent unvanlı Akyaka Mahallesi'nde “Kesin Korunacak Hassas Alan” statüsündeki orman alanında yapımına başlanan ve ağaç kesilen çevre yoluna ilişkin CHP Ula Belediyesi Başkan Aday Adayı Av. Yiğit Salih Tozlu, yazılı bir açıklama yayımladı.

Hukuki sürecin takipçisi olacağını ifade eden Av. Yiğit Salih Tozlu, “Bilindiği üzere 2021 yılında Cennet Muğla’mız çok büyük bir doğal afet yaşadı. Yangına maruz kalan orman alanlarını söndürmek için tüm halk seferber oldu. Ormanların ne kadar önemli bir can kaynağı olduğunu zamanla daha iyi anlayabildik ve anlatabildik.

Maalesef bazı kurumlarca, çocuklarımıza bıkacağımız en büyük emanet olan ormanlar hakkında tasarrufun bambaşka olduğunu görüyoruz. Bu nedenle Akyaka imar planında olmayan yolların açılması için kesilen ağaçların ve buna kayıtsız kalan idareciler hakkında yürütülen hukuki sürecin takipçisi olacağız.

Koruma bilincini geliştireceğiz ve çocuklarımıza aşılayacağız. Bugüne dek süreci takip eden ve ihtiyacımız olan koruma bilinci ile hareket eden vatandaşlarımıza teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Bu haber toplam 890 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum