Ula CHP meydana iniyor

Ula CHP meydana iniyor
MUSTAFA İNCİ- CHP Ula İlçe teşkilatı 31 Mart yerel seçimleri öncesi 30 mahallede parti üyeleriyle bir araya gelmeye başladı. Parti üyelerinin görüşlerini alan CHP Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan “ tüm mahallelerimizde...

MUSTAFA İNCİ- CHP Ula İlçe teşkilatı 31 Mart yerel seçimleri öncesi 30 mahallede parti üyeleriyle bir araya gelmeye başladı. Parti üyelerinin görüşlerini alan CHP Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan “ tüm mahallelerimizde parti üyelerimizle yüz yüze görüşüyoruz. Ula İlçe Başkanlığı olarak 1 Şubat tarihinde seçim startımızı vereceğiz” dedi.

Muğla’nın Ula İlçesinde CHP ilçe Başkanı Hüseyin Özcan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri 30 mahallede parti üyeleriyle bir araya gelmeye başladı. Parti üyelerinin kapılarını tek tek çalan Ula ilçe teşkilatı üyelerin görüş ve düşüncelerini alıyor. CHP Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan “ Ula’mızda 30 mahallemiz bulunuyor. İlçe teşkilatı olarak ilk önce 30 mahallede bulunan parti üyelerimizle bir araya geldik. Parti üyelerimiz görüşlerini ve düşüncelerini alıyoruz. 31 Mart yerel seçimleri için 1 Şubat tarihinde seçim startımızı vereceğiz. Ula’nın 30 mahallesinde çalınmadık kapı, yüz yüze görüşülmedik hiç kimseyi bırakmayacağız. Partili partisiz tüm vatandaşlarımızın ellerini sıkıp kendilerin yerel seçimler için oy isteyeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 1838 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.