Akyaka ve Gökova’daki Belediyeye Ait Dükkan ve Büfeler Kiraya Verilecek

Akyaka ve Gökova’daki Belediyeye Ait Dükkan ve Büfeler Kiraya Verilecek
Ula Belediyesi, Akyaka ve Gökova’daki belediyeye ait iş yerleri ve büfeleri 5 yıllığına kiraya verecek. İhaleye katılacakların gerekli belgeleri 9 Eylül’e kadar teslim etmesi gerekiyor.

Ula Belediyesi, ilçedeki bazı taşınmazlarını 2886 Sayılı Kanun’un 45. maddesi gereğince kiraya verecek. İhale, 10 Eylül 2025 tarihinde Nail Çakırhan Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

İhale kapsamında Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki market dükkanları ve Gökova Mahallesi Akasya Sokak’taki büfe kiraya verilecek. Dükkanların yıllık kira bedeli 700.000 TL ve 900.000 TL, büfenin ise aylık kira bedeli 2.500 TL olarak belirlendi. Geçici teminat bedelleri dükkanlar için sırasıyla 105.000 TL ve 135.000 TL, büfe için ise 4.500 TL olarak açıklandı.

İhaleye katılmak isteyen gerçek ve tüzel kişilerin, ikametgah belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi, yetki belgeleri ve diğer istenilen belgeleri 9 Eylül 2025 saat 17:00’ye kadar Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekiyor. Belgelerini zamanında teslim etmeyen veya noter tasdikli vekâletnameyle temsil edilmeyen kişiler ihaleye katılamayacak.

İhale saat 14:00’te başlayacak ve sırasıyla dükkanlar ve büfe için devam edecek. Belediye yetkilileri, ihalenin şeffaf bir şekilde gerçekleştirileceğini belirtti.

Bu haber toplam 140 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.