Muğla’da 19 Yaşındaki Genç 108 Gündür Kayıp: Ailesinin Şüpheleri Dikkat Çekti

Muğla’da 19 Yaşındaki Genç 108 Gündür Kayıp: Ailesinin Şüpheleri Dikkat Çekti
Muğla’nın Ula ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki Muhammet Sabahattin Uçar’dan 22 Temmuz 2026’dan bu yana haber alınamıyor. Marmaris’e gitmek üzere evinden ayrılan genç için ailesinin endişeli bekleyişi sürerken, Rodos’a jet ski ile geçmiş olabileceği iddiası gündeme geldi.

Kişisel Eşyaları Bulundu

Akyaka Mahallesi’nde otel resepsiyonisti olarak çalışan Uçar’ın kaybolmasının ardından motosikleti, cüzdanı, ehliyeti ve sürekli taktığı altın kolyesinin farklı noktalarda ve arkadaş grubuyla bağlantılı araçlarda bulunduğu öne sürüldü. Ailesi, genç adamın kendi isteğiyle kaybolmadığını savundu.

Rodos İddiası Gündemde

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan anne Ayşe Uçar ve baba İrfan Uçar, oğullarının borçları nedeniyle baskı altında olduğunu ileri sürdü. Programda, Uçar’ın 5 bin Euro karşılığında insan kaçakçılarıyla anlaşarak Marmaris Yalancıboğaz’dan jet ski ile Rodos’a geçmiş olabileceği iddiası da ele alındı.

Aynı tarihlerde Ömer Eliaçık isimli bir kişinin de kaybolması, iki olay arasında bağlantı olup olmadığı sorusunu gündeme getirdi.

Aileden Arkadaşına Çağrı

Anne Ayşe Uçar, oğlunun son görüldüğü arkadaşlarından olduğu belirtilen Tufan Aydın’a seslenerek bildiklerini anlatmasını istedi. Baba İrfan Uçar’ın ise oğlunu bulabilmek için Yunanistan’a gitmeyi planladığı öğrenildi.

108 gündür kendisinden haber alınamayan Muhammet Sabahattin Uçar’ın bulunması için jandarma ve Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 140 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.