Akyaka'da Korkutan Yangın

Akyaka'da Korkutan Yangın
Sakin Kent Akyaka'da bir işletmede başlayan yangın korkuttu.

Alınan bilgiye göre 112'ye yapılan ihbarda Ula'nın Akyaka Mahallesi'nde bir işletmede yangın başladığı ihbarı yapıldı. 


Kısa sürede bölgeye sağlık, Jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 


Kısa sürede bölgeye ulaşan Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı Ula İtfaiye Grup Amirliği ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.  Ekipler soğutma çalışmasına devam ediyorlar.
Bu arada yangından etkilenen olmadığı ve işletmede bulunan müşterilerin hızlı bir şekilde tahliye edildiği öğrenildi.

Yangında işyerinin mutfak  kısmı ve bir otelin sundurması yandı. Yangına müdahale için gelen itfaiye ekipleri ise yoldaki refüj nedeniyle güçlükle yangın  bölgesine ulaştı.  Akyaka’daki işletme sahipleri yoldaki refüjlerle ilgili önlem alınmasını istiyorlar.


İtfaiye ekiplerinin ilk tespitlerine göre yangının çıkış nedeninin elektrik akşamının ark yapması olduğu belirlendi. Jandarma ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini tespit için çalışma başlattı.
Yangınla ilgili Akyaka Jandarması tarafından inceleme başlatıldı.

Bu haber toplam 339 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.