Muğla’da Çalınan Otomobil Bir Site İçerisinde Bulundu
Edinilen bilgiye göre, İbrahim Sazaklıoğlu’na ait 48 AHP 762 plakalı otomobil, evinin önünde park halindeyken kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı. Aracının yerinde olmadığını fark eden Sazaklıoğlu, durumu jandarma ekiplerine bildirerek yardım istedi.
İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, çalınan otomobilin bulunması ve olayın aydınlatılması amacıyla çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda otomobilin, Gökova Mahallesi’nde bulunan bir site içerisinde olduğu tespit edildi.
Ekipler tarafından bulunan otomobil, gerekli incelemelerin ardından sahibine teslim edilmek üzere işlem altına alındı.
Jandarma ekipleri, otomobili çalan kişi ya da kişilerin kimliğinin belirlenerek yakalanması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.