Ula’da 8 Mart’a Özel Bocce Turnuvası Düzenlendi

Ula’da 8 Mart’a Özel Bocce Turnuvası Düzenlendi
Dünya Kadınlar Günü kapsamında Muğla Valiliği koordinesinde ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ula ilçesinde bocce turnuvası düzenlendi.

Kadınların spora katılımını teşvik etmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen turnuvada kadın sporcular bir araya gelerek hem sportif rekabet yaşadı hem de keyifli anlar geçirdi. Sporun birleştirici gücünün ön plana çıktığı etkinlikte, katılımcılar dayanışma ve birlik mesajı verdi.

isimsiz
Turnuva sonunda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edilirken, etkinliğe katılan tüm sporcuların Dünya Kadınlar Günü kutlandı.

isimsiz
Yetkililer, bu tür etkinliklerin kadınların sporla daha fazla buluşmasına katkı sağladığını belirterek kadınların sosyal hayatta ve sporda daha görünür olması için çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Bu haber toplam 127 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.