Ula'da Anlamlı Turnuva

Ula'da Anlamlı Turnuva
Ula'nın Gökova beldesinde Belediye Başkanlığı yaparken yakalandığı amansız hastalık sonucu vefat eden Durmuş Ali Sazaklı anısına halı futbol turnuvası yapılıyor.Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına bağlı Spor Daire...

Ula'nın Gökova beldesinde Belediye Başkanlığı yaparken yakalandığı amansız hastalık sonucu vefat eden Durmuş Ali Sazaklı anısına halı futbol turnuvası yapılıyor.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına bağlı Spor Daire Başkanlığı ile Ula CHP İlçe Başkanlığının birlikte organize edeceği turnuva Ekim ayı içerisinde start alacak. Turnuva hakkında bilgi veren Ula CHP İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, " Sosyal projelerimizle sürekli Ula coğrafyamızda her an sahadayız. Bölgemize çok önemli hizmetler veren değerli başkanımız Durmuş Ali Sazaklı anısına futbol turnuvası yapmayı planladık. Konuyu Büyükşehir Belediyemizin değerli yöneticileri ile görüşerek, çalışmalarımıza başladık. Şimdiden katılım için bir çok takım ismini yazdırmak için tertip komitesini arıyorlar, ancak komitemiz statüyü önümüzdeki hafta açıklayacak ve ona göre müracaat alacak. Merhum Durmuş Ali Sazaklı'nın adına yakışır bir halı saha futbol turnuvası yapacağız" dedi.

Bu haber toplam 2511 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.