Ula'da Hüseyin Özcan farkı

Ula'da Hüseyin Özcan farkı
Muğla'nın en çok bisiklet kullanan ilçesi konumundaki Ula'da, CHP'li İlçe Başkanı Hüseyin Özcan'ın farkındalık yaratan çalışmaları halk tarafından büyük takdir topluyor. Göreve seçildiği günden buyana CHP Ula İlçe Başkanı...

Muğla'nın en çok bisiklet kullanan ilçesi konumundaki Ula'da, CHP'li İlçe Başkanı Hüseyin Özcan'ın farkındalık yaratan çalışmaları halk tarafından büyük takdir topluyor. Göreve seçildiği günden buyana CHP Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan ve Yönetim Kurulu üyeleri kısıtlı imkanlara rağmen bir çok sosyal projeyi hayata geçirdi.

CHP İlçe Başkanı Hüseyin Özcan ve Yönetim Kurulu üyeleri, 12 Mayıs Hemşireler günü nedeniyle Ula'da ikamet eden emekli ve görev yapan hemşireleri ziyaret edip çiçek verdi. İlçe Başkanı Özcan ve Yönetim Kurulu üyeleri, geçen yıl Anneler Günü nedeniyle Muğla-Marmaris karayolu Sakartepe mevkiinde 24 kişinin ölümüyle sonuçlanan yere giderek, karanfil bıraktı ve açıklamada bulundu. CHP İlçe Başkanı Özcan, 14 Mayıs Eczacılık Günü nedeniyle Ula'daki eczacıları ziyaret ederek çiçek verdi, günlerini kutladı.

Muğla siyasetinde CHP'nin adını yaptığı işlerle gündemde tutan Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, " Bizler bu görevlerde gelip geçiciyiz. Olması gereken şeyler bunlar. İnsanları seçimden seçime ziyaret etmek olmaz. Ben ve Yönetim Kurulu üyelerim bunun bilincinde çalışıyoruz. Ula'mız için çok daha önemli sosyal projelerimiz var. Onları da sırası geldiğinde açıklayacağız" dedi.

Bu haber toplam 3827 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.