Ula'ya Genc-El Dokunuyor

Ula'ya Genc-El Dokunuyor
Yaşar GENCEL, 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Ula ilçe belediye başkanı adaylığı başvurusunda bulundu.29 yıllık yöneticilik , 5 yıl Bozüyük Belediye Başkanlığı ve son 5 yıldır da halen devam...

Yaşar GENCEL, 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Ula ilçe belediye başkanı adaylığı başvurusunda bulundu.

29 yıllık yöneticilik , 5 yıl Bozüyük Belediye Başkanlığı ve son 5 yıldır da halen devam eden, ilçe ve Büyükşehir Meclis Üyeliği tecrübesiyle dürüst, şeffaf ve tüm kesimleri kucaklayan, hesap verilebilir bir belediyecilik anlayışıyla Ula'mıza ve mahallelerimize hizmet için aday olduğunu açıkladı.

Yaşar GENCEL kimdir?

04.08.1956 Bozüyük-Yatağan'da doğdu. Liseyi Muğla'da, yüksek öğrenimini Eskişehir İ.T.İ. Akademisi Kütahya Yönetim Bilimleri Fakültesi'nden önlisans diploması ile mezun oldu. 1974 yılında 7 arkadaşıyla birlikte Bozüyük Halkevini kurdu. Eylül 1980'den itibaren aynı şirket bünyesinde Muğla'da kereste fabrikasında pazarlama müdürlüğü, Akyaka Yücelen Otel ve Muğla Yücelen Hastanesinde 29 yıl boyunca yöneticilik yaptı.

2009 yerel seçimlerinde Bozüyük Belediye Başkanı olarak seçildi. Belediye Başkanlığı döneminde ( 2009-2014 ) yaptığı proje ve restarasyonlarla yıkılmaya yüz tutmuş sivil mimarlık örneklerine hayat verip, kent kimliğini de korumakla birlikte sinema & TV & reklam filmlerine mekan hazırlamıştır.

Halen Yatağan ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesidir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bu haber toplam 1838 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.