Uyuşturucu operasyonu: Tutuklamalar var

Narkotik ekipleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Kütahya'da ihbar üzerine belirli adreslere ve araçlara operasyon düzenledi. Operasyonlarda gözaltına alınan 7 şüpheli tutuklandı.

Kütahya il merkezinde Eskişehir çevreyolu üzerinde durdurulan araç ve K.C.B., İ.Ö. ve K.K. isimli şahısların üzerlerinde yapılan aramalarda, 9 parça halinde satışa hazır vaziyette olmak üzere toplam 27,26 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alındı.

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 3 gram uyuşturucu madde ile yakalanan A.G. isimli şahıs uyuşturucuyu Domaniç ilçesinde E.K, N. Ç, ve M.Ö. aracılığı ile F. K' dan aldığını beyan etmesi üzerine zanlıların ikametlerinde ve işyerlerinde yapılan aramalarda, 13.48 gram sentetik kannabinoid, 1 adet kurusıkı tabanca ve 2 adet metamfetamin kalıntısı olan payp ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kütahya Valisi Musa Işın, ilde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarıyla ilgili sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Zehir tacirlerine göz açtırmayacağımızı sürekli ifade ediyoruz. Bugün bu işi yapan 7 kişi tutuklandı. Güvenlik güçlerimiz fedakarca çalışmakla birlikte bu kötülüğün tamamen silinmesi için ailelerin mücadeleye katılması elzemdir” ifadelerini kullandı.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.