VATANDAŞLARIN ÇAMURLU SU İSYANI

VATANDAŞLARIN ÇAMURLU SU İSYANI
Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşanan anlık su kesintisinin ardından çeşmeden akan çamurlu sular vatandaşların tepkisine neden oldu.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde kısa süreliğine su kesintisi yaşandı. Daha sonra çeşmeden akan suların çamurlu olması vatandaşların ve birçok iş yeri sahiplerinin tepkisine yol açtı.  

Muğla'da yüksek gelen su faturalarının ardından bu defa da musluklardan çamur akmaya başladı. Suların kesilmesi ve çeşmelerden akan suların çamurlu olması vatandaşları zor durumda bıraktı.

Hafta ortasında yaşanan bu durumla karşılaşan vatandaşlar, su kesintilerinden sonra genelde suların çamurlu aktığını dile getirdi.

Sular kesileceği zaman bilgilendirme yapılmadığını söyleyen Gülay Topal, “Öğle arası çocuklara tam yemek hazırlayacağımız zaman bir baktık sular kesildi. Çok uzun sürmedi ama sulara bir baktık çamurlu aktı. Resmen kahverengi bir şey akıyor. Su kesinti olacağı zaman bilgi verilmiyor. Bizde ona göre hazırlık yapardık. Şimdi yaz mevsimi de yaklaşıyor, artık sık sık sularımız kesilir. Bu şekilde mağdur oluyoruz. MUSKİ’den su sorununa artık bir çözüm bulmalarını istiyoruz. Günümüz modern Türkiye’sine bu su kesintileri ve kesinti sonrası akan çamurlu sular hiç yakışmıyor” diye konuştu.

Bu haber toplam 1337 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.