Yalıkavak Spor Kulübü’nden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Ziyareti

Yalıkavak Spor Kulübü’nden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Ziyareti
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Yalıkavak Spor Kulübü işbirliği düzenlendi. Türkiye Hentbol Federasyonu Süper Lig’de Muğla’yı temsil eden Yalıkavak...

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Yalıkavak Spor Kulübü işbirliği düzenlendi. Türkiye Hentbol Federasyonu Süper Lig’de Muğla’yı temsil eden Yalıkavak Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı Kulüp Başkanı Mehmet Esen ve Kulüp Genel Sekreteri Hayrullah Kayacan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ı makamında ziyaret etti.

Bodrum’da tamamlanma aşamasında olan spor salonunda önümüzdeki yıldan itibaren maçlarını oynamaları ve hazırlık çalışmalarını yapmaları ile ilgili görüşme yapıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dişe getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü İlman; “İlimizi Süper Ligde ve Türkiye Kupasında başarı ile temsil eden Yalıkavak Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımına başarılar diledi. Süper Ligde Şampiyon olup, önümüzdeki yıl Avrupa Kupalarında İlimizi ve Ülkemizi temsil edeceklerini inandıklarını ifade ederek başarılarının devamını diledi. İlimizi Liglerde temsil eden tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 382 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.