TAVŞAN MEMESİ OTU VE SİLCAN MEYVESİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Yayınlanma:
Ormanlardan toplanan tavşan memesi otu ile Silcan meyvesinin bir araya getirilerek oluşturulan Kokina çiçeği, çiçekçilerin yılbaşı öncesi yüzünü güldürmeye devam ediyor.
2025 yılına sayılı günler kala yılbaşı dönemi için çiçekçiler, Kokina çiçeği ile büyük ilgi görüyor. Ormanlardan toplanan tavşan memesi otu, silcan meyvesi ve çam ağacı dallarının birleşimiyle hazırlanan Kokinalar, şans ve mutluluk getirdiğine inanılarak yılbaşında yoğun talep görüyor.

Çiçekçi Adem Köseoğlu, Kokina çiçeğinin, silcan meyvelerinin tavşan memesi otuna yapıştırılarak oluşturulduğunu ve buket aranjmanlarıyla satışa sunulduğunu belirtti.
Köseoğlu, “Yılbaşı süsleri ve kuru portakal ile çeşitlendirdiğimiz Kokina buketlerinden günde 100 adet satıyoruz. Fiyatlar 500 ile 750 lira arasında değişiyor” dedi. Yılbaşı süslemeleriyle birlikte Kokina çiçeği, çiçekçilerin en çok tercih edilen ürünleri arasında yer alıyor.
Kaynak:İHA
Bu haber toplam 298 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.