Vali Akbıyık’tan Milli Okçulara Ziyaret
Yayınlanma:
İdris Akbıyık, Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Bencik Mahallesi’nde faaliyet gösteren antrenman sahasını ziyaret ederek, Okçuluk Milli Takım Antrenörü Ejder Sözen ve başarılı sporcularla bir araya geldi.
16
Genç sporcuların çalışmalarını yerinde izleyen Vali Akbıyık, antrenman sahasında sporcuların heyecanına ortak oldu.
26
Ziyarette, azim, disiplin ve doğru rehberlikle elde edilen başarıların ulusal ve uluslararası düzeyde önemli sonuçlar doğurduğuna dikkat çekildi.
36
Antrenör Dr. Ejder Sözen’den yürütülen çalışmalar ve geleceğe yönelik hedefler hakkında bilgi alan Akbıyık, elde edilen başarıların yalnızca Muğla için değil, Türkiye için de büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.
46
Ziyaret kapsamında genç yeteneklerle sohbet eden Vali Akbıyık, sporculara başarılarının devamını dileyerek, emeği geçen antrenör ve sporcuları tebrik etti.
56
66
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.