YATAĞAN VE KAVAKLIDERE’DEN KARDEŞ BELEDİYE İŞ BİRLİĞİ

YATAĞAN VE KAVAKLIDERE’DEN KARDEŞ BELEDİYE İŞ BİRLİĞİ
Yatağan Belediye Başkanlığı ve Kavaklıdere Belediye Başkanlığı ile yapılan ortak parke taşı döşemesiyle Yatağan Mesken Mahallesine döşenen kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi.

Yatağan Belediye Başkanlığı ve Kavaklıdere Belediye Başkanlığı iş birliği ile yapılan ortak parke taşı döşemesiyle Yatağan Mesken Mahallesine döşenen kilitli parke taşı çalışmalarını Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir yerinde inceledi.

Yatağan Belediye Başkanlığından bu konuda yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Kardeş belediyemiz' Kavaklıdere belediyemiz ile Mesken'i güzelleştiriyoruz! Teşekkürler Kavaklıdere belediyesi! Teşekkürler Mehmet Demir! Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz, Kavaklıdere Belediye Başkanımız Mehmet Demir, Belediye Başkan Yardımcımız İsmail Kaya ve Kavaklıdere Başkan Yardımcımız Mesut Karataş, Kavaklıdere sınırımızda bulunan Mesken Mahallemizde, 'Kardeş Belediyemiz' Kavaklıdere Belediyesi ile birlikte gerçekleştirilen kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz, Mesken Mahallemizdeki çalışmalara destek ve katkılarından dolayı başta Kavaklıdere Belediye Başkanımız Mehmet Demir olmak üzere Kavaklıdere Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.”

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ise, birlik ve beraberlik içerisinde Yatağan'a destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

HABER: CEMAL KÖYÜK

Bu haber toplam 984 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.