YATAĞAN’DA ÇIKAN YANGINDA İKİ İŞYERİ ZARAR GÖRDÜ

YATAĞAN’DA ÇIKAN YANGINDA İKİ İŞYERİ ZARAR GÖRDÜ
Muğla’nın Yatağan İlçesi, Yeni mahalle Cumhuriyet Caddesi üzerinde geçtiğimiz Cumartesi günü akşam saatlerinde kırtasiye ve plastik eşya satan işyerlerinde çıkan yangında iki işyeri ve 4 binanın dış yalıtımı zarar gördü

.Yangın ve dumanın görülmesi üzerine 112 çağrı merkezine haber verilmesinden sonra, olay yerine Muğla Büyük Şehir İtfaiye ekipleri, Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü arasözleri, Yatağan belediyesi su tankerleri, polis, jandarma, AFAd, ve tüm ilgili kurumlar sevk edildi. Öte yandan Helikopter de yangına havadan müdahale etti.

Yapılan müdahaleler sonunda yangın kontrol altına alındı. Yatağan’dan yangınla ilgili görüş aldığımız yetkililer yangında dumandan etkilenen 2 kişinin hastaneye sevk edildiğini belirttiler. Yangının duyulması üzerine Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç’ta, olay yerine gelerek ilgili kurumlardan bilgi aldı.

Yangın sırasında çevreye çoksayışa vatandaşın gelmesi üzerine Yatağan Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları sıkı çalışma ile vatandaşları olabilecek bir patlamaya karşı uyardı. Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

CEMAL KÖYÜK

Bu haber toplam 1287 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.