YATAĞAN’DA JANDARMADAN ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ

YATAĞAN’DA JANDARMADAN ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ
Muğla’nın Yatağan İlçesi Madenler İlkokulunda, Muğla İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ve Yatağan Jandarma Trafik Tim Komutanlığı tarafından Mobil Trafik Eğitim Aracı ile anasınıfı, ilkokul olmak üzere toplam 292 öğrenciye trafik eğitimi verilerek boyama kitabı ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

 İl Jandarma Komutanlığı, eğitim ve öğretim faaliyetlerine yönelik yaptığı çalışmaları aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Muğla İl genelinde faaliyet gösteren okulları ziyaret eden trafik Jandarma ekipleri, öğrencilerle bir araya gelerek trafik eğitimleri veriyor.

Düzenlenen eğitim programı ile minik öğrencilere trafik ışıkları, kurallar, levhalar ve yaya geçitlerinde yayalara yol verilmesiyle ilgili bilgilendirmeler yapılıyor.  Emniyet kemerinin kullanımının önemi anlatılıyor.

Yatağan’da eğitime katılan öğrenciler,  trafik kuralları hakkında bilgi sahibi olduklarını söyleyerek, Jandarma timlerine teşekkür ettiler.  Ayrıca Yatağan’da bu eğitimlerin önceden de verildiği ve verilmeye devam edeceği öğrenildi. 

HABER: TEMEL IRMAK 

Bu haber toplam 1008 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.