YATAĞAN’DA SÜRÜCÜ KURSU USTA ÖĞRETİCİLERİNE BELGE VERİLDİ

YATAĞAN’DA SÜRÜCÜ KURSU USTA ÖĞRETİCİLERİNE BELGE VERİLDİ
Muğla’nın Yatağan İlçesinde faaliyet gösteren, Engin, Ulaş ve Yatağan sürücü kurslarında başarılı olan usta öğreticilere Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce teşekkür belgesi verildi.

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağan Atatürk Parkında düzenlenen Belge törenine, Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Alemdar, Şube müdürleri Suat Ağı, Fevzi Aktaç, Üç sürücü kursu yöneticileri ve başarılı usta öğreticileri katıldı.

Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Alemdar, Şube müdürleri Suat Ağı, Fevzi Aktaç, Her üç sürücü kursunun başarılı olan usta öğreticilerine teşekkür ederek başarılarının devamını dilediler.

Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Alemdar, yaptığı konulmada; ‘İlçede faaliyet gösteren sürücü kurslarında, yaptığımız denetimlerde olumsuz bir duruma rastlamadık. Yapılan iş insan hayatı ile ilgili çok önemli. Bu nedenle sınavı geçemeyen kursiyerler için üzülmeyin. Biz Engin, Ulaş ve Yatağan sürücü kurslarında başarılı olan usta öğreticilere belge vermeye karar verdik. Herkese hayırlı olsun başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz’ dedi.

CEMAL KÖYÜK

Bu haber toplam 820 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.