YATAĞANSPOR’DA SERDAROĞLU DÖNEMİ

YATAĞANSPOR’DA SERDAROĞLU DÖNEMİ
Yatağanspor Kulüp Başkanı Mustafa Yenioğlu’nun istifa etmesinden dolayı yapılan Olağanüstü Genel Kurulda yeni Başkan Mehmet Serhat Serdaroğlu oldu.

Yatağan Belediyesi Toplantı Salonunda yapılan genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Divan Bakanlığını Enver Kansu’nun yaptığı, genel kurula Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve spor camiası katıldı.

Genel kurulda, faaliyet, mali rapor ve tahmini bütçe gibi faaliyetler oylanarak kabul edildi.

“LİGİ MUĞLASPORU’N ÜSTÜNDE BİTİRECEĞİZ”

Yatağanspor Yeni Kulüp Başkanı Mehmet Serhat Serdaroğlu’da yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Yatağanspor’a siyaseti karıştırmadan Yatağan halkı olarak hizmet edeceğiz. BAL Liginde hedef belli. Ya şampiyon olacağız ya da ligi Muğlasporu’n üstünde bitireceğiz. Bende genel kurulumuzun hayırlı olmasını diliyorum. Yeni yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu güne kadar emeği geçen herkese de ayrıca çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, yaptığı konuşmada, “Yatağansporumuzun genel kurulu hayırlı olsun. Başkan olduğumdan, beri hep Yatağanspor’un yanında oldum bundan sonrada hep yanınızdayım. Ben Yatağanspor’a bugüne kadar başkanlık eden katkı yapan emek veren rahmetli Başkanımız H. Haşmet Işık başta olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Yatağanspor yoluna devam edecek. Ben, Yeni başkan Mehmet Serhat Serdaroğlu ve yönetimine tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi.

Serdaroğlu başkanlığındaki yeni yönetim şu şekilde oluştu:

Cavit Demircioğlu, Necmettin Turgut, İlker Avcı, Erkan Çakım, Ercan Karakoç, Okan Aydın, Erdoğan Demircioğlu, Deniz Dağlı, Sabri Toksöz, Murat Dağcı, İzzet Özler, Fatih Erçelik, Osman Bulut, Hasan Özcan, Hüseyin Balcı, Sencer Özvardar, Fikret Topalve Ramazan Örki.

HABER: GÜZİDE KASIM

Bu haber toplam 865 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.