Yeni İşçilerle Tanıştılar

Yeni İşçilerle Tanıştılar
TES-İŞ Sendikası Yatağan Şubesinin düzenlediği, Yatağan Termik Santralinde yeni işbaşı yapan 39 üyesiyle birlikte Tanışma ve dayanışma kahvaltısında bir araya geldi.TES-İŞ Yatağan Şubesinde geleneksel hale gelen kahvaltıya...

TES-İŞ Sendikası Yatağan Şubesinin düzenlediği, Yatağan Termik Santralinde yeni işbaşı yapan 39 üyesiyle birlikte Tanışma ve dayanışma kahvaltısında bir araya geldi.

TES-İŞ Yatağan Şubesinde geleneksel hale gelen kahvaltıya Şube Başkanı Fatih Erçelik ve Yönetim, Denetim, Disiplin Kurulu üyeleriyle birlikte İşyeri Baş temsilci ve  temsilcileri de katıldı.

Yapılan kahvaltı sonrası Santrale yeni işbaşı yapan işçilerle, Sendikacılar kendilerini tanıttıktan sonra Şube Başkanı Fatih Erçelik  yaptığı konuşmada,‘Aramıza hoş geldiniz. Hepinize tekrar hayırlı olsun diyorum. Artık biz bir aileyiz. Her türlü ayrımcılığı bir kenara bırakarak birlik ve beraberliğimizi koruyalım.Çünkü dertlerimiz ortak, sorunlarımız ortak, çıkarlarımız ortak. Birimizin burnu kanadığında hepimizin burnu kanamış gibi davranmalıyız.Asla birbirinizin kuyusunu kazmayın.

Herhangi bir konuda başınız sıkıştığında, hangi saatte olursa olsun bizi arayabilirsiniz.Aramıza tekrar hoş geldiniz der, sizlere kazasız, belasız bir çalışma dilerken sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.’

Daha sonra söz alan Şube Yönetim Kurulu üyesi Kemal Özcan ‘Arkadaşlar hoş geldiniz, hayırlı olsun.Sizlere tavsiyem tüm kimliklerinizi giriş kapısında bırakın.Sadece emekçi kimliğinizle içeri girin.Sendika demek ortak çıkarlar ve hedefler için bir araya gelmek demektir.Sendika aynı hedefe yürüyen insanların örgütüdür. Diline, dinine, mezhebine, milliyetine, siyasi görüşüne bakılmaksızın bütün işçileri kapsar. Sendika bizim iş güvencemizdir, koruma kalkanımızdır. Örgütlülüğümüze sahip çıkalım. İş kolumuz ağır ve tehlikeli, yılda 2000’e yakın işçi iş cinayetlerinde hayatını kaybediyor. Ben de sizlere kazasız belasız bir çalışma diliyorum.’ dedi.

Sendikada görev alan diğer sendika temsilcilerinin de dilek ve temennilerinden sonra soru ve cevaplı bir sohbet şeklinde süren toplantı sona erdi.

Bu haber toplam 1602 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.