Yeniden Refah Partisi’nden yardım sözü

Yeniden Refah Partisi’nden yardım sözü
Yeniden Refah Partisi 1. sıra Milletvekili Adayı İsmail Baykal, Muğla ilinin Milas ilçesine bağlı Çomakdağ Mahallesi Kızılağaç mevkide meydana gelen ev yangınında hayatını kaybeden vatandaşların ailelerini ziyaret ederek, evi yanan ve ailesinden iki kişiyi kaybeden vatandaşa evini yenileme sözü verdi.

6 Mayıs Cumartesi günü sabah erken saatlerde Çomakdağ, Kızılağaç’ta iki kişinin hayatını kaybettiği, bir vatandaşın ise yaralandığı yangın bölgesine giden Yeniden Refah Partisi 1. sıra Milletvekili Adayı İsmail Baykal, yangın mağdurlarının ailelerini ziyaret ederek, baş sağlığı diledi.

Milletvekili Adayı Baykal’ın ziyaretine milletvekili adayları Kadir Gürsoy, Ersin Topbaş, Nesim Polat ve İl Başkanı Yılmaz Elçin eşlik etti.

Yeniden Refah Partisi 1. sıra Milletvekili Adayı İsmail Baykal, “Maalesef acı bir olay ile karşılaştık. Sabah haberi alır almaz acıyı paylaşmaya ve üzerimize düşeni yapıp vatandaşımızın yarasını sarmaya buraya geldik. Geldiğimizde acımız bir kat daha arttı. Rabbim hayatını kaybeden o iki canımıza rahmet eylesin, yaralı evladımıza bir an evvel şifa versin. Giden canları geri getiremeyiz lakin kalan vatandaşımızın acısını paylaşıp ona destek olabiliriz. Müteahhit olan vekil adayımız ve iş insanı olan diğer vekil adayı kardeşlerimiz ile biran evvel buranın yenilenmesi işini üstlendik. Kısa sürede vatandaşımızın en azından acısını biraz dindirecek o çalışmayı yapacağız” ifadelerine yer verdi.

Ardından, İkiztas ve Ketendere de vatandaşlar ile buluşan partililer, seçimde verecekleri her oyun vekâlet niteliğinde olduğunu ve Refah’a verecekleri her vekâletin değerini ve karşılığını bulacağını kaydetti.

Tarımda ve hayvancılıkta milletin lehine reformlar olacağını, Muğla ve ilçelerinin ürünlerinin değer marka farkının artacağını ifade eden Milletvekili Adayı İsmail Baykal, “Uzun yıllardır Muğla için mücadele ediyoruz. Şimdi sizden yetki istiyoruz” dedi.

Çalışmalar kapsamında Milletvekili Adayı Baykal, baba ocağı Selimiye’de vatandaşlarla bir araya gelecek.

-GÜZİDE KASIM

Bu haber toplam 969 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.