Yenilenen ev mutlu bir yuva oldu

Yenilenen ev mutlu bir yuva oldu
Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Güçbirliği Derneği’nin katkılarıyla maddi durumu iyi olmayan bir ailenin evi yenilenerek, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan ve Akçaalan Mahalle Muhtarı...

Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Güçbirliği Derneği’nin katkılarıyla maddi durumu iyi olmayan bir ailenin evi yenilenerek, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan ve Akçaalan Mahalle Muhtarı Cumhur Bayırlı tarafından Altan Ailesine teslim edildi.

Turgutreis’te ikamet eden ve pandemi nedeniyle ekonomik zorluklar çeken iki çocuk sahibi Altan Ailesinin oturulmayacak durumdaki evleri, Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Güçbirliği Derneği’nin katkılarıyla A dan Z ye bakım ve onarımı yapılarak, yenilendi. Hayırsever Alptekin Polat’ın büyük katkılarıyla yaşanabilir mutlu bir yuva haline getirildi.

“Vatandaşlarımızın üzüntüsünü ve sıkıntılarını kendi üzüntümüz olarak görüyoruz” diyerek sözlerine başlayan Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ise; “İmkanlarımız dahilinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım etmeye çalışıyoruz. Altan Ailesine yenilenmiş evleri hayırlı olsun, güle güle otursunlar. Bodrum Güçbirliği Derneği’ne böylesi güzel bir projeye öncülük yaptığı için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Mağdur ve ihtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirten Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan; “Gücümüz ve imkânlarımızın ölçüsünde, vatandaşlarımıza el uzatmaya, onlara her konuda destek ve yardımcı olmaya devam edeceğiz. Altan Ailesine yenilenen evlerinde güle güle oturmalarını diliyorum. Onları bir nebze de olsa sevindirip hayır dualarını alabildiysek ne mutlu bizlere” diyerek, kendilerine bu projede destek veren Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz’a ve hayırsever iş adamı Alptekin Polat’a teşekkür etti.

Evlerinin bakım ve onarımı yapılarak yenilenmesinde destek olan Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ile Bodrum Güçbirliği Derneği’ne teşekkür eden Sıddık Altan; "Daha önce evimiz kullanılamaz haldeydi. Her yerinde rutubet ve nem vardı, duvarları pencereleri yoktu yaşamak mümkün değildi. Bodrum Kaymakamımız Bekir Yılmaz ve Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanımız Serdar Kayhan’ın destek çıkmasıyla birlikte, evimiz tamamen yenilendi.  Allah hepsinden razı olsun." dedi.

Bu haber toplam 352 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.