Bodrum Kocadon Marmaris Acar

Bodrum Kocadon Marmaris Acar
MUSTAFA İNCİ- CHP’nin Bodrum ve Marmaris Belediye Başkan adayları belli oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Bodrum belediye Başkan adayı olarak Mehmet Kocadon’u, Marmaris Belediye Başkan...

MUSTAFA İNCİ- CHP’nin Bodrum ve Marmaris Belediye Başkan adayları belli oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Bodrum belediye Başkan adayı olarak Mehmet Kocadon’u, Marmaris Belediye Başkan adayı olarak Ali Acar’ı açıklayacağı öğrenildi. CHP’nin Ortaca ve Yatağan belediye Başkan adaylarının kim olacağı merak ediliyor.  

8 başkan adayı açıklanmıştı

31 Mart yerel seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi Muğla’da büyükşehir belediye başkan adayı ve bazı ilçe belediye başkan adaylarını açıklamıştı. CHP’de Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Ula Belediye Başkan adayı Ümit Karaarslan, Milas Belediye başkan adayı Muhammet Tokat, Datça Belediye Başkan adayı Gürsel Uçar, Dalaman Belediye Başkan adayı Muhammet Şaşmaz, Kavaklıdıre başkan adayı Kenan Ay aday olarak açıklanmıştı. CHP’de Bodrum, Yatağan, Ortaca, Köyceğiz, Fethiye ve Seydikemer belediye başkan adayları açıklanmamıştı.

Genel merkezde kritik görüşme

Hafta sonu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bodrum’da belediye başkanlığı için aday adayı olan 8 kişiyi ve ilçe başkanını genel merkezde ağırladı. Toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun katıldı.Bodrum aday adaylarını makamında kabul eden Kılıçdaroğlu’nun“İlk kez böyle bir toplantı yapıyorum. Çünkü Büyükşehirde Osman Gürün, Bodrum’da Mehmet Kocadon, Marmaris’te Ali Acar ile yola devam etmek istiyoruz. Evet, geçmişte bazı sorunlar yaşanmış olabilir ama Muğla’da partimizin yararı için böyle bir karar verdik. Bu karar sizi üzebilir, kırılabilirsiniz ama ülkemiz için hepinizin bunu anlayışla karşılayacağınıza inanıyorum. Bu konuda özverili davranmanız için sizi davet ettim” dediği öğrenildi.

Kocadon ve Acar yeniden aday

CHP’nin Bodrum ve Marmaris Belediye Başkan adayları belli oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Bodrum belediye Başkan adayı olarak Mehmet Kocadon’u, Marmaris Belediye Başkan adayı olarak Ali Acar’ı açıklayacağı öğrenildi. CHP’nin Ortaca ve Yatağan belediye Başkan adaylarının kim olacağı merak ediliyor.

Bu haber toplam 737 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.