El Emeği Ürünler, Görücüye Çıktı

El Emeği Ürünler, Görücüye Çıktı
Menteşe Belediyesi bünyesinde açılan kurslara katılan kursiyerlerin, yıl boyunca ürettikleri el emeği ürünler Zihni Derin Alışveriş Merkezinde açılan...

Menteşe Belediyesi bünyesinde açılan kurslara katılan kursiyerlerin, yıl boyunca ürettikleri el emeği ürünler Zihni Derin Alışveriş Merkezinde açılan Yılbaşı Kermesinde görücüye çıktı.

Kermesi ziyaret eden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, sergide eserleri sergilenen katılımcıları tebrik etti. Başkan Gümüş, “Belediyemiz bünyesinde açılan kurslarımıza katılan kursiyerlerimiz hem oluşan sosyal ortamda insan ilişkilerini güçlendiriyorlar, hemde el emeği göz nuru eserleri ortaya çıkarıyorlar. Kursiyerlerimiz düzenlenen bu kermeste ürünlerini satarak ev ekonomilerine de katkı sağlıyorlar. Ben hepsini gösterdikleri emek ve özveri için tebrik ediyorum.” dedi.

Kırkyama, kağıt rölyef, alüminyum kabartma, takı, ahşap boyama, örgü cam boyama, ebru, iğne oyası, el nakışları, kumaş boyama ve çeyizlik tamamı el üretimi eserlerin sergilendiği kermes,Zihni Derin Alışveriş Merkezi zemin katındaki salonda 30 Aralık tarihine kadar açık kalacak.

Bu haber toplam 729 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.