Karaca; “Ağır İthamlar Yerine Projelerimizi Anlatacağız”

Karaca; “Ağır İthamlar Yerine Projelerimizi Anlatacağız”
Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca ve İlçe Başkanı Av. Ali Özgür Kullukçu basın mensuplarıyla bir araya gelerek kahvaltı yaptı. Boğaziçi Restauranttaki kahvaltıya Muğla eski Milletvekili Ali Cumhur...

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca ve İlçe Başkanı Av. Ali Özgür Kullukçu basın mensuplarıyla bir araya gelerek kahvaltı yaptı. Boğaziçi Restauranttaki kahvaltıya Muğla eski Milletvekili Ali Cumhur Yaka, Ömer Süha Aldan ile Sami Gökmen de katıldı.

Yazılı ve görsel basın mensuplarının katıldığı kahvaltının ardından konuşan CHP Fethiye İlçe Başkanı Av. Ali Özgür Kullukçu 31 Mart seçimlerinin önemine değinerek, “Adayımız Alim Karaca’nın belirlenmesinin ardından seçim çalışmalarının programlamasını yaptık. Önümüzdeki günler Atatürk Caddesi’nde seçim ofisimizi açacağız. Önümüzdeki hafta Belediye Meclis üyeliklerinin de belirlenmesiyle birlikte ilçe seçim kuruluna gerekli başvurularımızı gerçekleştireceğiz. Fethiye’deki sivil toplum kuruluşlarının ziyaretleriyle birlikte onlarında beklentilerini not alarak çözüm noktasında katkı sağlayacağız. Toplumla aramızdaki iletişimi sağlayan basın emekçilerimizle bir arada olmaktan son derece mutluyuz.”dedi.

“Fethiyemiz Kavga İstemiyor, Ağır İthamlar Yerine Projelerimizi Anlatacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca da yaptığı açıklamada; “Örgütümüzden gelen talep doğrultusunda belediye başkan adayı oldum. İlçe Başkanımız, ilçe yönetim kurulu, kadın kolları, gençlik kolları ile beraber seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Bölgemizde yaşayan ülkemizin her bölgesinden 81 vilayetinden gelen yurt dışından gelen bu bölgeyi benimsemiş Fethiye’mizi seven bu bölgeye katkı sağlamak isteyen bütün dostlarımızın da desteklerini ve önerilerini bekliyoruz. İnşallah 31 Mart’ta halkımızın teveccühü ile belediye başkanı olursak, projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz. Biz şu kalan elli günlük süreç içerisinde diğer aday arkadaşlarımızla birlikte hiçbirimize ağır ithamda sözler bulunmadan sadece projelerimizi anlata rak toplumumuzu germeden, herkesi kucaklayarak, bu bölgede güzel bir seviyeli bir seçim kampanyası yapmak istiyoruz. Diğer siyasi partilerin belediye başkan adaylarını da önümüzdeki günlerde ziyaret ederek başarı dileklerinde bulunacağız. Fethiyemiz artık kavga etmek istemiyor, kucaklaşmak istiyor. Biz onlara sevgimizi vermek istiyoruz. Onun için de bütün çalışmalarımız Fethiye’de yaşayan insanlarımızın mutluluğu için olacaktır. Asla ve asla bireysel çıkarlar içerisinde olmayacağız. Sosyal belediyeciliğin gereği neyse onu yerine getireceğiz. İnşallah Özer Olgun’dan sonra bu bölgede Fethiye’nin geleceğini hazırlayacağız. Hep beraber var olan haliyle Fethiyemizi koruyacağız. Siyasi ayrım yapmadan hangi siyasi partiye mensup olursa olsun, gönül versin, ister bize oy versin ister vermesin, belediye mizin kapısı hepsine açık olacaktır.”şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 432 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.