Kış Kursları Yıl Sonu Sergisi Açılıyor

Kış Kursları Yıl Sonu Sergisi Açılıyor
Menteşe Belediyesi kursiyerlerinin hazırlamış olduğu eserlerin sergileneceği 2016 -2017 ‘Kış Kursları Yıl Sonu Sergisi’Konakaltı İskender Alper Kültür...

Menteşe Belediyesi kursiyerlerinin hazırlamış olduğu eserlerin sergileneceği 2016 -2017 ‘Kış Kursları Yıl Sonu Sergisi’Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde açılıyor.

Kurslarhakkında bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, ücretsiz olarak verilen kurslara katılımın her geçen gün arttığına dikkati çekerek, “Geleneksel hale gelen kurslarımızda vatandaşlarımız hem yeni dostluklar kurarak sosyalleşiyor, hem de el becerilerini geliştiriyorlar. Kursiyerlerimizin yaptıkları el emeği göz nuru ebru, yağlı boya resim, nakış işleri, oya, dekoratif ahşap süsleme, takı, turistlik ve hediyelik eşya, dekoratif ev aksesuarları gibi 29 daldaki eser, Kış Kursları Yıl Sonu sergimizde görücüye çıkacak.” dedi.

Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde 15 Mayıs Pazartesi Saat 15.00’de açılacak olan ve yaklaşık bin kursiyerin 29 dalda eserinin yer alacağı “Kış Kursları Yıl Sonu Sergisi”,3 gün boyunca ziyaretçilerine açık olacak.

Bu haber toplam 737 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.