Muğlaspor’a virüs bilgilendirmesi

Muğlaspor’a virüs bilgilendirmesi
Ülke genelinde yaşanan Corona virüs salgını nedeniyle Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Muğlaspor...

Ülke genelinde yaşanan Corona virüs salgını nedeniyle Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Muğlaspor Kulübü’ne bilgilendirmede bulunuldu.

Sinem Korkmaz

Son günlerde tüm dünyada görülen ve yurt genelinde etkili hale gelen Corona virüs salgını hakkında Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Muğlaspor Kulübüne bilgilendirme yapılarak, salgın karşı alınması gereken önlemler anlatıldı.  Bilgilendirmenin ardından Muğlaspor Kulüp binası Muğla Büyükşehir Belediye ekiplerince ilaçlama yapılarak, dezenfekte edildi.

Muğlaspor’a virüs bilgilendirmesi

Gerekli önlemleri aldıklarını belirten Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz, “Bu anlamlı bilgilendirme için Büyükşehir Belediyesi, Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sayın Ünsan Paşalı, bilgilendirmeyi yapan Şube Müdürümüz Veteriner Hekim Ferit Kılınç ve emek veren diğer ilgililere, Muğlaspor ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz. Bu virüsün ne kadar tehlikeli olduğunun farkındayız. Bu anlamda gerek kulüp içinde, gerekse deplasmanlardaki maçlarımızda her türlü önlemimizi alıyoruz. Bu kaosun en kısa sürede bitmesini temenni ediyoruz”dedi.

Bu haber toplam 626 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.