Muhtarlar Derneğini Ziyaret Ettiler

Muhtarlar Derneğini Ziyaret Ettiler
Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü'nü dernek binasında ziyaret ettiler.Oldukça samimi bir ortamda...

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü'nü dernek binasında ziyaret ettiler.

Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, Kaymakam Şahiner ve AK Parti İlçe Başkanı Sarıhan'a teşekkür etti. AK Parti Fethiye ilçe Başkanı Kadir Sarıhan ziyarette yaptığı açıklamada “Bugün ilk defa 19 Ekim Muhtarlar günü ilan edilen Muhtarlar Gününde bir aradayız. 41 Mahalle muhtarımızla birlikte kahvaltıdaydık. Atatürk Anıtına çelenk sunma merasimi yapıldı. Fethiye'de 41 mahalle muhtarımızın memleketimiz için yapmış olduğu hizmet, devletle vatandaş arasındaki köprü hizmeti son derece önemli ve başarılıdır. Biz İktidar partisinin temsilcileri olarak da muhtarlarımızın değerlendirmelerini, tekliflerini, taleplerini önemsiyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, muhtarlarımızın sosyal ve özlük haklarını arttırdı. Köşkte Beştepe'de de ağırlamakta. Muhtarlara büyük bir değer vermektedir” dedi.

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner de “Muhtarlar devletimizin her noktadaki kurumsal temsilcileridir. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Gerek milleti, gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi özverili çalışmalarla yürüten muhtarlarımıza, hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyoruz. İl ve ilçelerimizde görev yapan tüm mahalle muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü en içten duygularımla kutluyorum” dedi. Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü'de konuşmasında; ziyaret lerden dolayı teşekkür etti.

Bu haber toplam 355 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.