Muslihittin Mahallesi’ne genç ve dinamik muhtar adayı: Ozan Bozdoğan

Muslihittin Mahallesi’ne genç ve dinamik muhtar adayı: Ozan Bozdoğan
Muslihittin Mahallesi Muhtar adayı Ozan Bozdoğan, seçilmesi halinde 24 saat Muslihittin Mahallesi için çalışacağını, gerçekleştireceği eserler ile iz bırakacağını söyledi.

29 yaşındaki genç Muslihittin Mahallesi Muhtar Adayı Ozan Bozdoğan, gazetemize açıklamalarda bulundu. Ticaretle uğraşan Ozan Bozdoğan, evli 3 çocuk babası. Gazetemize konuşan Ozan Bozdoğan, “Muğla doğumluyum. İlkokul mu ve Liseyi ortaokulu hepsini Muğla merkezde okudum. Sonra askerlik çağım geldi askere gittim. Askerdeyken düşündüm uzman çavuş olarak kalmaya karar verdim. 3 Yıl görev yaptım, ilk sözleşme feshinde sözleşmeyi fesih ederek görevimden ayrıldım Muğla’ya geri döndüm. Şu Anda günümüzde alçı boya işi yapıyorum aktif olarak. Ticaretle uğraşıyorum şimdi de nasipse muhtar adayı olduk evli 3 çocuk babasıyım” dedi.

“VATANIMA MİLLETİME TEKRAR HİZMET ETMEK İSTİYORUM”

Eski jandarma personeli olduğu için görev hizmet aşkı ile doğduğunu vatana millete tekrar hizmet etmek istediğini söyleyen Ozan Bozdoğan, “Neden aday oldum. Eski jandarma personeli olduğum için orda bir görev hizmet aşkı doğdu vatanıma milletime tekrar hizmet etmek istiyorum bunun için aday oldum ve şöyle söyleyeyim kalıcı iz bırakmak istiyorum asıl amacım o benden bahsedilsin istiyorum.

Birçok şey var bunların hepsini ben önce yazıp hani belirtmek istemedim asıl hizmeti bir nisandan itibaren mührümüzü alırsak işte halkımız karar verip bizi seçerse asıl hizmetimizi ondan sonra göstereceğim ondan sonra başlayacağım nasıl kapılarına gidip oylarını istiyorsak aynı şekilde tekrar dolaşıp istek ve taleplerini not alacağız ve bunları gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

TEK TEK SORUNLARI DİNLİYOR

Vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyen Ozan Bozdoğan, “Mesela Bahçeli Evler kısmı var. Bahçeli Evler kısmında yola laka istiyorlar yani arabalar hızlı geçiyor çocuklar burada top falan oynuyor hız kesici ondan istiyorlar pazar yerinin tekrar kurulmasını isteyenler var. Pazar pazarımız artık kurulmadığı için bu konuda çok talep var işte ticaretin üst taraflarında biraz daha ara mahallelerde parkeler yarım kalmış onlardan çok şikayet var” dedi.

“AZALARIMI BÖLGESEL OLARAK SEÇTİM”

Azaların mahalle ile kendisi arasında bir köprü olacağını kaydeden Ozan Bozdoğan, “Ahmet Türüdü, Tahir Alkan, Aysun Uysal, Aydın Çelen, Hakan Çelimli, Doğukan Topçu, Mert Çelen, Berkan Özdemir azalarımın hepsi mahallelerinde sevilen sürekli olarak mahallesine hizmet götürebilecek kişiler. Azalarımı bölgesel olarak seçtim. Her bölgeden halka hitap eden kişiler, halk ile iç içe olan kişiler. Kendileri o mahallede yaşadıkları o muhitte yaşadığı için daha çok bilgiye sahip mesela en başta bunları dinleyeceğim yani muhitimizde ne sıkıntı var ona göre çalışmalarımızı başlatacağım” dedi.

“MAHALLEMİZE ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ”

Seçilmesi halinde mahallesi için 24 saat çalışacağına söz veren Ozan Bozdoğan, “Yıllardan bu yana mahallemde yaşıyorum. Mahallemin bütün eksikliklerini yakından biliyorum. Eksiklerin düzeltilmesi için gerekli merciler ile görüşüp çözüm yolları arayacağım. Ayrıca yeni projelerimiz ile mahallemize çok güzel hizmetler yapacağız. En büyük amacım gerçekleştireceğimiz projeler ile iz bırakan bir muhtar olmak” dedi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.