Oda olabilmek için imza attılar

Oda olabilmek için imza attılar
Fethiye ve Seydikemer’de Esnaf Odasına kayıtlı bazı emlakçılar oda olabilmek amacıyla imza verdiler. Fethiye ile Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odasına...

Fethiye ve Seydikemer’de Esnaf Odasına kayıtlı bazı emlakçılar oda olabilmek amacıyla imza verdiler. Fethiye ile Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı bazı emlakçılar; kurulma aşamasında olan Muğla Emlakçılar Odası için imza attılar. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasında bir araya gelen Fethiye ve Seydikemerli bazı emlakçılar Muğla üst birlikten sicil memurunun gelmesini bekleyerek; gazetemiz muhabirine konu ile ilgili açıklamada bulundular.

Fethiye Emlakçılar Derneği başkanı Serdar Oğuz açıklamasında “Muğla ve ilçelerini kapsayan Muğla Emlakçılar Odası kurulma aşamasındadır. Bu gün burada Fethiye ve Seydikemer esnaf Odasına kayıtlı emlakçılar; oda olabilmek için imza atacaklar. Muğla genelinde 501 imza toplanıldığında Muğla ve ilçelerindeki tüm emlakçılar; oda çatısı altında bir araya gelerek faaliyetlerine devam edeceklerdir.

Muğla Emlak Müşavirleri Derneği ve Türkiye Emlakçılar Federasyonu başkan yardımcısı Ziya Ercan’da açıklamasında; Muğla Emlak Meslek Odası’nın kuruluş çalışmalarının tamamladığı belirtildi. Ercan gazetemiz muhabirine yapmış olduğu açıklamada “Bildiğiniz gibi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilen yasa ile Muğla’mız; Büyükşehir statüsüne kavuştu. Büyükşehir Belediyesi’nin sınırları ilin mülki sınırları olarak kabul edildiğinden Muğla merkez ve ilçelerimizdeki esnaf odalarına kayıtlı bulunan emlakçılarımızı ziyaret etmekteyiz. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar kanununa göre, ‘Emlak Meslek Odası’ olabilme şartı olan 500 üyeyi geçtiğimiz zaman oda olma hakkını elde etmiş olacağız. Bu güne kadar Bodrum, Milas ve Muğla merkezde Fethiye hariç olmak üzere toplam 170 kişi imza attı. Yeterli imzaya ulaşamazsak ikinci tura çıkacağız. Kanunen esnaf odalarına kayıtlı emlakçı arkadaşlarımız imza atabiliyor. Odamız kurulduktan sonra ticaret odalarına kayıtlı emlakçı arkadaşlarımız da odamıza kayıt yaptırabilecekler” dedi.

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Mehmet Soydemir’de konuşmasında “Her şeyden önce Fethiye’de ve Muğla’daki Emlakçılarımızın odalaşması bizi çok sevindirmiştir. Muğla’mız ve ülkemiz için hayırlı bir yola çıkmışlar. İnşallah kısa süre içeriyeterli imzaları toplarlar, odalarını kurarlar ve bizde açılışına gideriz. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Bu haber toplam 718 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.