Yönetim ve Organizasyon Topluluğu, Kırsaldaki Çocukların Yüzünü Güldürdü

Yönetim ve Organizasyon Topluluğu, Kırsaldaki Çocukların Yüzünü Güldürdü
SİNEM KARAKAYA- Yönetim ve Organizasyon Topluluğu, faaliyetlerine devam ediyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve okulun...

SİNEM KARAKAYA- Yönetim ve Organizasyon Topluluğu, faaliyetlerine devam ediyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve okulun 2 öğretmeni öncülüğünde oluşan Yönetim ve Organizasyon Topluluğu, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında köy okullarındaki çocukların ihtiyaçlarını karşıladı.

Kırsaldaki köy okullarında eğitim gören öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayan topluluk, sosyal sorumluluk etkinlikleri kapsamında çocukların yüzünü güldürüyor. İhtiyaç sahibi çocuklara yardım toplamak için Meslek Yüksek Okulu içinde stant açan öğrenci topluluğu, hem topluluğu tanıttı hem de çocukların ihtiyaçlarını karşıladı. Daha sonra toplanan yardımları çocuklarla buluşturan topluluk,  sosyal sorumluluk etkinlikleri kapsamında çocukların yüzünü güldürmeye devam edecek.

Yardım etmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Yönetim ve Organizasyon Topluluğu öğrenci başkanları İbrahim Engiz; “ Yaklaşık iki aydır iki değerli hocalarımız öncülüğünde yoğun çalışmalar sonucu 3 tane köy okulu olmak üzere 85 çocuğun temel ihtiyaçlarını karşıladık. Ayakkabı, mont, kırtasiye malzemeleri gibi birçok eksiklikleri tamamladık. Böyle bir etkinlik yaptığımız için hepimiz çok mutluyuz. O güzel çocukların yüzünü güldürmek, bir nebze de sevindirmek çok güzel bir duygu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Farklı etkinliklerimiz, farklı projelerimiz devam edecek” dedi.

Bu haber toplam 692 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.