Zarlar eğitim için atılıyor

Zarlar eğitim için atılıyor
Marmaris'te, geliri eğitim yararına kullanılan “Altın Zar Tavla Turnuvası”nın 26.’sı başladı. Marmaris Genç İşadamları Derneği'nin (MAGİAD)...

Marmaris'te, geliri eğitim yararına kullanılan “Altın Zar Tavla Turnuvası”nın 26.’sı başladı. 

Marmaris Genç İşadamları Derneği'nin (MAGİAD) organizasyonuyla Uzunyalı’daki ‘Cove Beach’ adlı restoranda gerçekleşen turnuvanın ilk karşılaşmaları öncesi, kokteyl düzenlendi.

MAGİAD Başkanı Meral Tuncer Argül, çeyrek asırı aşkın düren Altın Zar Turnuvası'nın bir yenisinde daha buluşmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını söyledi. Gelirinin ihtiyaç sahibi öğrenciler ve çağdaş eğitime katkı için kullanıldığını hatırlattığı turnuvayı görev olarak gördüklerini kaydeden Argül, “Bu görevi gururla sürdüreceğiz” dedi.

Konuşmanın ardından Argül, aralarında Marmaris Manşet gazetesinin sahibi Arif Çataroğlu’nun da bulunduğu organizasyona destek verenlere birer plaket verdi. LKokteylden sonra ilk gün karşılaşmaları yapıldı. Yaklaşık 300 kadar tavla meraklısı, eğitim gönüllüsünün katıldığı turnuva, 1 Aralık akşamı oynanacak final karşılaşmaları ve ödül töreniyle sona erecek.

Bu haber toplam 940 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.