“3. Lig’in anahtarı bu maçtan geçiyor”

“3. Lig’in anahtarı bu maçtan geçiyor”
 MUHABİR
Bölgesel Amatör Lig 5. Grup lideri Muğlaspor yarın kendi sahasında Yatağanspor’u konuk edecek. Bu zorlu maç öncesi açıklama yapan Muğlaspor Basın Sözcüsü Barış Yayman, “3. Lig’in anahtarı bu maçtan geçiyor. Tribünde bir koltuğun dahi boş kalmaması temennisiyle, tüm Muğla halkını maçımıza davet ediyoruz” dedi.

Tüm Muğla halkına ve yeşil-beyaz sevdalılarına seslenen Basın Sözcümüz Barış Yayman, “Değerli Muğlalılar, yeşil-beyaz sevdalıları, büyük camianın büyük taraftarları… Manavgat Belediyespor maçında tribünleri dolduran taraftarımızla tüm ülkeye bir üst ligi ne kadar istediğimizi gösterdik. Şimdi 24 Mart Pazar günü Yatağanspor maçında bunu tekrar tüm ülkeye haykıralım” dedi.

3. Lig hedefi doğrultusunda ligin bitimine 6 hafta kaldığının altını çizen Yayman, “3. Lig biz geliyoruz demeye hazırsak, herkesi tribünlerdeki yerlerini almaya davet ediyoruz. Rehavet yok! Yüksek motivasyonla takımımızı desteklemeye devam ediyoruz. 3. Lig’in anahtarı bu maçtan geçiyor. Tribünde bir koltuğun dahi boş kalmaması temennisiyle, tüm Muğla halkını maçımıza davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 212 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.