AMAN TÜRKİYEM...

AMAN TÜRKİYEM...
Ukrayna ile Rusya’nın arasındaki husumet tüm dünya ülkeleri gibi Türkiye’yi de yakından ilgilendiriyor. Ülkemizin sadece kuzeyi sakindi diyebiliriz düne kadar. Türkiye iki ülke arasında barışın sağlanması için hakemlikten...

Ukrayna ile Rusya’nın arasındaki husumet tüm dünya ülkeleri gibi Türkiye’yi de yakından ilgilendiriyor. Ülkemizin sadece kuzeyi sakindi diyebiliriz düne kadar. Türkiye iki ülke arasında barışın sağlanması için hakemlikten yolundan ayrılmamalı. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşa kesinlikle taraf olmamalıyız.

Hemen komşumuz olan Suriye’den ders çıkaralım. Suriyelileri hiç bir Avrupa ülkesi kabul etmeyişini hafızalarımıza kazıyalım. Her gün onlarca yediden yetmişe yaş aralığında suriyelinin kaçak yollarla Avrupa ülkelerine kaçmak için verdikleri mücadele sonucunda kıyılarda cansız yatan bedenlerini unutmayalım. Bugüne kadar tavşana kaç tazıya tut demedik ülke olarak hiç bir zaman. Her zaman mağdurun, mazlumun yanında olmaya gayret gösterdik. Vicdansız Avrupa ülkelerinin yaptığı gibi ezilene duyarsız kalmadık hiç bir zaman. ABD gibi tilki devletlerin oyununa gelmeyelim. Bu güne kadar savaşların tek kazananı olmuştur; o da silah satanlar.

Allah katında gücümüzün yettiği kadar kadar sorumluyuz. Bazı ülkelerin amaçlarının ülkemizin gelişmekte olan silah sanayimizi yıpratmak, geriletmek olduğunu görmek zor olmasa gerek.Bu savaşa ülkemizi de dahil edip sonrasında yarı yolda bırakıp üçüncü dünya savaşını ellerini ovuşturarak izleme isteklerinden başka bir şey değildir. Ülkemize daha önce denenip başarılı olamadıkları darbe girişimini gerçekleştirme tuzağından başka bir şey değildir. Üçüncü dünya savaşı sonunda Müslüman ülkelerin yok oluşunu izkemekten zevk alacaklar hainler. Bu hainlere bu fırsatçılara imkan tanımayalım.

Sanmasınlar zalimin ettiği yanına kâr kalacaktır, unutulmasın mazlumun ahı er ya da geç indirir şahı, her şeyin bir vakti zamanı elbet vardır.. Çocukların ağladığı bir dünya asla iflah olmaz. Çocukların ahı gün gelecek zalimin hırsını, öfkesini yenecektir, çocukların ahı gün gelecek füzeden, silahtan, toptan tüfekten, bombalardan daha güçlü olup onları yenecektir.

Bu zamanda iktidarın muhalefetin bir beraber olma zamanıdır. Siyaset yapma zamanı değildir. Birlik, beraberlik, dayanışma örneğinin tamda anlam bulacağı zamandır.

Bu zamanda tamda duaya ısrarla devam etme zamanıdır.

Bu haber toplam 629 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.