B sınıfı ehliyeti olan herkes sürecek: İşte piyasaya çıkan yeni araç

B sınıfı ehliyeti olan herkes sürecek: İşte piyasaya çıkan yeni araç
Fransız otomobil üreticisi Citroen, ehliyetsiz kullanım için tasarlanmış olan 'Ami' adlı mini otomobili piyasaya sundu. Bu elektrikli araç, şehir içi ulaşımda sürücülere kolaylık ve özgürlük sağlamayı amaçlıyor.

Fransız otomobil devi Citroen, ehliyetsiz kullanıma uygun ve şehir içi ulaşıma yönelik bir elektrikli araç olan 'Ami'yi tanıttı. Dört tekerlekli bir bisikleti anımsatan tasarımı ile dikkat çeken Ami, sürücülere ehliyetsiz sürüş özgürlüğü sunuyor.

Farklı bir konsepte sahip olan 'Ami', adeta dört tekerlekli bir bisiklet gibi tasarlanmış olsa da dış görünüşüyle otomobili anımsatıyor.

Bu elektrikli araç, kullanıcılara sürüş deneyiminde özgürlük sunuyor.

Citroen'in 'Ami' modeli, sadece 78 kilometre maksimum hıza ve 77 kilometre menzile sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Elektrikle çalışan bu araç, özellikle kısa mesafeli şehir içi yolculuklar için ideal olarak konumlandırılıyor.

Bu minik otomobilin kullanımı için sadece motosiklet ehliyetine sahip 16 yaşındaki sürücüler bile, otomobil ehliyeti olmadan 45 kilometre hızla kullanabiliyor.

kj.webp

HEM ÇEVRE, HEM BÜTÇE DOSTU

%100 elektrikli sürüş modu ile çevreye saygılı Citroen Ami, kullanıcıların konforu ve huzuru için tamamen sessiz bir sürüş imkanı sağlıyor.

Geçtiğimiz ay 390 bin TL’den satılmıştı. Fiyatları yeniden güncelleniyor. Yeni fiyatı netleştiğinde haberimizde yer vereceğiz.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 14157 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum