CUMHUR İTTİFAKI DATÇA ADAYI GÜLADA’YA BÜYÜK İLGİ

CUMHUR İTTİFAKI DATÇA ADAYI GÜLADA’YA BÜYÜK İLGİ
 MUHABİR
Cumhur İttifakının Datça Adayı olan MHP’li Feyzullah Gülada seçim çalışmalarında gittiği her bölgede vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Son olarak Datça Palamutbükü ve Hızırşah Mahallelerini ziyaret eden Başkan Adayı Gülada, “Datça'nın her bir köşesini dinlemeye ve daha güzel bir gelecek için çözümler üretmeye devam ediyoruz” dedi.

AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakında Muğla’da MHP’ye verilen 3 ilçeden biri olan Datça’da MHP’den Belediye Başkanı Adayı olan Feyzullah Gülada çalışmalarını sürdürüyor. Datça’yı karış karış gezen Gülada, dertlerini dinlediği vatandaşlardan büyük ilgi görürken, çözüm önerileri ve projeleri hakkında bilgi veriyor.

PALAMUTBÜKÜ PERŞEMBE PAZARINI ZİYARET

Datça Palamutbükü’ndeki Perşembe pazarını ziyaret eden Feyzullah Gülada, Pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Adayı Gülada, “Bizleri her zamanki gibi neşe ve güler yüzleriyle karşıladılar. Palamutbükü’nün en çok ihtiyacı olan pazar alanı ile ilgili projelerimiz hakkında, hem pazar esnafımız ile hem de alışveriş için gelen halkımız ile güzel bir sohbette bulunduk” diye konuştu.

6cae7d9e-91d9-4bc8-90d4-1647e1c21cb0.jpg

HIZIRŞAH MAHALLE KAHVESİ'NDE VATANDAŞLARLA BULUŞMA

Son olarak Hızırşah Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Datça Belediye Başkan Adayı Feyzullah Gülada, vatandaşlar güçbirliği içinde güzel günler için çalışmaya devam ettiklerini belirterek, “Hızırşah Mahalle Kahvesi'nde değerli Hızırşahlılarla bir araya geldik. Sizlerin samimi sohbetleri, önerileri ve dertleri bizim için çok kıymetli. Datça'nın her bir köşesini dinlemeye ve daha güzel bir gelecek için çözümler üretmeye devam ediyoruz. Mahallemizin her bir sakininin sesine kulak veriyoruz. Sizden gelen her görüş, daha yaşanabilir bir Datça için bize enerji katıyor. Güç birliği yaparak, el birliğiyle daha güzel günler için çalışmaya devam edeceğiz. Desteklerinizle Datça'yı daha da güzelleştireceğiz. Bu güzel buluşmada yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Yolun sonu güzelliklere çıkacak” diye konuştu.

da8f7c01-6320-4174-bce0-2c2a9bcbf941.jpg

Bu haber toplam 369 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.