Dalaman Belediyesi 3 Halk Evi Ve 1 Halk Ekmeği Kiralayacak

Dalaman Belediyesi 3 Halk Evi Ve 1 Halk Ekmeği Kiralayacak
Dalaman Belediyesi, mülkiyetindeki 3 Halk Evi, 1 Halk Ekmek Fırını ve bir taşınmazı açık artırma usulüyle kiraya verecek. 18 Haziran’da yapılacak ihaleye katılmak isteyenlerin, gerekli belgeleri 17 Haziran mesai bitimine kadar teslim etmeleri gerekiyor.

Muğla'nın Dalaman Belediyesi mülkiyeti belediyeye ait 3 adet Halk Evi, 1 adet Halk Fırını ve 1 adet taşınmazı 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine göre açık arttırma usulü ile ihaleye verecek. İhale 18.06.2025 Çarşamba günü Belediye Hizmet Binası toplantı salonunda Encümen huzurunda yapılacak. İhale Şartnamesi ve teknik şartname mesai saatleri içerisinde her şartname için şartname bedeli olan 200,00 TL'yi ödeyerek Mali Hizmetler Müdürlüğünden temin edilecek. İhaleye katılmak isteyen isteklilerin 17.06.2025 Salı günü saat 17:30 a kadar geçici teminat tutarını yatırdıklarına dair makbuz veya banka dekontunu 2. maddede istenen evraklar ile birlikte dilekçe eki ile Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekiyor.

3 Halk evinin 72 Bin TL muhammen bedelle, Halk ekmek fırınının ise 900 Bin TL muhammen bedelle, Sanayi Caddesi üzerine bulunan taşınmazın ise 1 Milyon TL muhammen bedelle ihale edileceği öğrenildi.

Bu haber toplam 146 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.